Tennistä Jokaiselle –hanke tarjoaa 100 lapselle tenniksen kesäkurssin

19.5.2017  |  12:40

  

Suomen Tennisliitto haluaa yhdessä tuoreen pääyhteistyökumppaninsa Cinia Group Oy:n kanssa mahdollistaa lapsille liikunnan ja uuden harrastuksen tuoman ilon. Cinia, Tennisliitto, Suomen Tenniksen Tukisäätiö, Hope – Yhdessä ja Yhteisesti ry ja paikalliset tennisseurat tarjoavat tulevan kesän aikana 100 lapselle mahdollisuuden tennisharrastuksen aloittamiseen. 

Tennistä Jokaiselle -hanke on osa Suomen itsenäisyyden satavuotisjuhlavuoden ohjelmaa.

– Ajatus syntyi viimesyksyisessä Tennisgaalassa, jossa käynnistimme yhdessä Suomen Tenniksen Tukisäätiön kanssa keräyksen nimellä Tennistä jokaiselle. On hienoa, että pääyhteistyökumppanimme Cinia jakoi heti näkemyksemme ja halusi tänä Suomen juhlavuonna mahdollistaa kanssamme sadalle lapselle uuden harrastuksen, Tennisliiton toimitusjohtaja Teemu Purho sanoo.

– Yhteistyömme Tennisliiton kanssa on monipuolista ja ulottuu maajoukkueiden tuesta oman liiketoimintamme sidosryhmien yhteistyöhön sekä henkilökunnan hyvinvointiin urheiluharrastuksen tiimoilta. Myös lasten tennisharrastuksen mahdollistaminen ja nuorten osallistaminen sopii luontevasti Cinian yhteiskuntavastuutavoitteisiin. Periaatteemme on, että yritys osana yhteiskuntaa pärjää sitä paremmin, mitä paremmin ympäröivä yhteiskunta voi, perustelee Cinia Groupin toimitusjohtaja Ari-Jussi Knaapila.

Kurssien käytännön järjestelyistä vastaavat vankkumattomalla ammattitaidollaan Tennisliiton jäsenseurat ympäri maan. Kaikki osallistujalapset saavat viikon tenniskurssin lisäksi tennismailan ja pallot, tapaturmavakuutuksen, ruokailun sekä mahdollisuuden jatkaa seuran toiminnassa syyskaudella. Tennistä on helppo pelata myös pihapelinä tai ilmaisilla kotikunnan kentillä. Lasten kesäisen unelman toteuttamisessa auttaa HOPE ry, joka tunnetaan työstään vähävaraisten sekä kriisin kokeneiden perheiden tukena. 

– Tennis on mahtava ja monipuolinen laji, joka sopii ikään ja sukupuoleen katsomatta kaikille. On hienoa, että tenniksen voivat aloittaa nyt myös sellaiset lapset, joilla ei ehkä muuten olisi mahdollisuutta liikuntaharrastukseen, entinen tennishuippu Jarkko Nieminen iloitsee.

– Monella asiakaslapsellamme on ollut toiveena päästä kokeilemaan tennistä, ja lapsen toiveen toteutuminen on jo itsessään arvokasta. Lisäksi kurssi antaa mahdollisuuden mukavaan kesätekemiseen sekä uusien kavereiden löytämiseen, Hopen toiminnanjohtaja Eveliina Hostila sanoo.

 

Lisätietoja antavat: 

 

Teemu Purho, toimitusjohtaja, Suomen Tennisliitto, 040 523 1797

Ari-Jussi Knaapila, toimitusjohtaja, Cinia Group Oy, 050 2179

Eveliina Hostila, toiminnanjohtaja, Hope – Yhdessä ja Yhteisesti ry, 040 931 0114

 

Cinia Group tarjoaa älykkäitä verkko-, pilvi- ja ohjelmistopalveluita, jotka poistavat etäisyyksien merkityksen sekä parantavat maailman toimivuutta ja turvallisuutta. Vahva osaaminen kriittisten järjestelmien kehittämisessä perustuu tinkimättömään tapaan varmistaa toimintavarmuus ja tietoturva kaikissa tilanteissa. Edistyksellinen pilvipohjainen toimintaympäristö tarjoaa kyberturvallisen ICT-infrastuktuurin, joka vastaa vaativimpienkin organisaatioiden tarpeisiin. Tuhansien kilometrien mittainen oma optinen runkoverkko ja Cinia C-Lion1-merikaapeli tarjoavat lyhyimmän ja nopeimman reitin Keski-Euroopan verkkosolmuista Pohjois-Euroopan datakeskuksille ihanteellisiin oloihin sekä Aasian ja itäisen Euroopan markkinoille. www.cinia.fi 

 

Hope – Yhdessä ja Yhteisesti ry toimii vapaaehtoisvoimin yhdessä yhteiseksi hyväksi. Teemme avullasi todeksi unelmaa siitä, että lapsilla olisi Suomessa tasa-arvoisemmat mahdollisuudet hyvään arkeen. Jaamme vähävaraisille ja kriisin kokeneille perheille konkreettisia vaate- ja tavaralahjoituksia, sekä lapsille ja nuorille harrastustukea ja vapaa-ajan elämyksiä. www.hopeyhdistys.fi 


Jaa:

Seuraava uutinen: Jarkko Niemisestä Suomen… →