Tennisliitto ja Pihlajalinna yhteistyöhön

16.9.2022  |  15:37  |  Yhteistyökumppanuudet

Suomen Tennisliitto ja Pihlajalinna aloittavat monivuotisen yhteistyön.

Pihlajalinna on urheilua seuraaville tuttu toimija, sillä se tekee yhteistyötä useiden lajien kanssa. Tennisliiton toimitusjohtaja Teemu Purho on erittäin tyytyväinen solmittuun kumppanuuteen, joka tuo arvostetun ja laadukkaan toimijan myös tenniskentille.

– Elämässä ja urheilussa on terveys kaikki kaikessa. Olemme etsineet sopivaa kumppania tenniksen pariin ja iloksemme löysimme yhteisen sävelen juuri Pihlajalinnan kanssa. Pihlajalinna tulee toimimaan laajasti tennisyhteisömme parissa ja nyt pääsemme kertomaan tämän uutisen sopivasti Davis Cup -huipputapahtuman yhteydessä.

– Pihlajalinnalla on etuoikeus päästä auttamaan suomalaisen tennisperheen terveyden tukemisessa, kertoo pitkään tennispelaajia hoitanut ja itsekin tennistä pelaava Pihlajalinnan Liikuntalääketieteen erikoislääkäri Petri Helenius.

Pihlajalinna auttaa ihmisiä elämään parempaa elämää. Tarjoamme laadukkaita sosiaali-, terveys- ja hyvinvointipalveluja lääkärikeskuksissamme, sairaaloissamme, hammasklinikoillamme, liikuntakeskuksissamme ja asumispalveluissamme ympäri Suomea.

TUTUSTU PIHLAJALINNAAN

 

Jaa:

Seuraava uutinen: Täydellinen alku, Ruusuvuori… →