Tennisliitto ja Olvi monivuotiseen yhteistyöhön

27.9.2018  |  09:04  |  Artikkeli, Yhteistyökumppanuudet

Suomen Tennisliitto ja korkealuokkaisia TEHO Sport urheilu- ja palautusjuomia valmistava panimoyhtiö Olvi ovat solmineet monivuotisen yhteistyösopimuksen. Yhteistyön tavoitteena on kehittää kansallisen tenniksen merkittävimpiä kilpailuja ja yleisesti suomalaista tennistä eri osa-alueilla.

Yhteistyön myötä Olvista tulee yksi Tennisliiton merkittävimmistä yhteistyökumppaneista. Yhteistyö sisältää sisäkauden Tennisliigan ja ulkokauden SM-liigacupin sekä ympärivuotisten Finnish Tourin ja Finnish Junior Tennis Tourin pääyhteistyökumppanuudet. Sarjat tullaan jatkossa tuntemaan TEHO Sport -tuoteperheen nimen alla:

  • TEHO Sport Tennisliiga
  • TEHO Sport Finnish Tour
  • TEHO Sport Finnish Junior Tennis Tour
  • TEHO Sport Tennisliiga Cup (entinen SM-liigacup)

Tennisliigan osalta yhteistyö käynnistyy heti lokakuusta alkaen ja muiden sarjojen (Finnish Tour, Finnish Junior Tennis Tour ja SM-liigacup) osalta muutokset astuvat voimaan ensi vuodesta alkaen.

– On erittäin hienoa saada Tennisliiton kumppaniperheeseen mukaan suomalainen panimoyhtiö. Yhteistyö mahdollistaa kansallisten huipputapahtumien kehittämisen uudelle tasolle ja tennisfaneille entistä tasokkaampaa seurattavaa pelikentillä kotimaassa, kommentoi Tennisliiton toimitusjohtaja Teemu Purho.

– Haluamme olla tukemassa suomalaisen tenniksen kehittymistä ja toimintaolosuhteiden parantumista. Olemme erittäin ilahtuneita ja tyytyväisiä yhteistyösopimukseen Tennisliiton kanssa, kertoi Olvin toimitusjohtaja Lasse Aho.

Lisätietoja
Teemu Purho
Toimitusjohtaja, Suomen Tennisliitto ry
puh. +358405231797
teemu.purho(at)tennis.fi

Jaa:

Seuraava uutinen: Viikkokatsaus 39/2018 – →