21-vuotiaiden SM-kilpailut ja 12-vuotiaiden Cinia JGP -viikonloppuna

26.9.2018  |  17:39  |  Ennakot

Tulevana viikonloppuna 28.9.-1.10. pelataan kaksi korkeatasoista kansallista kilpailua: 21-vuotiaiden SM-kilpailut Talin Tenniskeskuksella ja 12-vuotiaiden Cinia Junior Grand Prix -osakilpailu Kotkassa.

Stenfors ja Eerola kaksinpelien kärkisijoitetut 21-vuotiaiden SM-kilpailuissa

21-vuotiaiden sisäkenttien SM-kilpailut, joka on samalla vuoden neljäs Finnish Junior Tennis Tour -osakilpailu, isketään HVS-Tenniksen isännöimänä Talin Tenniskeskuksella 28.-30.9. Turnauksessa pelataan poikien ja tyttöjen kaksin- ja nelinpelimestaruuksista.

Kaksinpelissä kärkisijoitettuina ovat tytöissä Tampereen Tennisseuran Emma Eerola (kuvassa) ja Lotta Heiskanen. Pojissa kärkikaksikon muodostavat Porin Verkkopalloseuran Patrick Stenfors ja Variston Tenniksen Ilari Vesanen. Nelinpeleissä korkeimmalle rankatut parit ovat tytöissä Eerola/Emilia Salo (ViTes) ja Emilia Hartman (TaTS)/Fiona Kallio (LVS) sekä pojissa Valtteri Laitinen/Niila-Tapio Magga (OVS) ja Roni Rikkonen (TaTS)/Roni Hietaranta (HVS).

KAAVIOT & OTTELUOHJELMA

Turnaus käynnistyy perjantaina kaksinpelin karsinnoilla ja huipentuu sunnuntaisiin finaaliotteluihin – nelinpelien loppuottelut ovat aikataulutettu klo 10:30 ja kaksinpelien klo 12:00 alkaviksi.

Tämän vuoden 21-vuotiaiden ulkokenttien SM-kullat nappasivat kaksinpeleissä Masi Sarpola (JTS) ja Saara Aerila (RaVS) sekä nelinpelien mestaruuksia juhlivat parit Valtteri Ahti/Vesa Ahti (Smash-Kotka) ja Liisa Vehviläinen (ÅLK)/Venla Ahti (Smash-Kotka). Katso ulkokenttien SM-kilpailuiden tulokset täältä.

Runsas osanottajamäärä 12-vuotiaiden Cinia JGP -osakilpailussa

Kyseessä on 12-vuotiaiden vuoden viides Cinia JGP -osakilpailu. Viime viikonloppuna pelattiin 10-, 14- ja 16-vuotiaiden osakilpailut – lue täältä kuinka kilpailuissa kävi.

Smash-Kotkan järjestämässä kilpailussa on mukana ilahduttava määrä pelaajia, jotka lähtevät tavoittelemaan  menestystä. Tyttöjen kaksinpelissä neljän kärkipelaajan joukon muodostavat Liinu Heiskanen (TaTS), Emma Virtanen (TVS), Lorna Pujals (HVS) ja Kaisla Mattila (TVS) – pojissa vastaavat pelaajat ovat Markus Vainikka (Smash), Matias Torkki (ETS), Oskari Paldanius (Smash) ja Lenni Kiiski (KoTS).

KAAVIOT & OTTELUOHJELMA

Perjantaina pelataan kaksinpelien karsinnat ja mestarit ovat selvillä maanantaina käytävien finaalien jälkeen.

Jaa:

Seuraava uutinen: Tennisliitto ja Olvi… →