Tennisliitto ja Mätch Inc. jatkavat kumppanuustoiminnan yhteistyötä

6.5.2021  |  14:18  |  Yhteistyökumppanuudet

Mätchin Laura Rautkallio-Salminen, Tennisliiton Teemu Purho sekä Mätchin Juuso Laaksonen ja Juha Reini

Vuoden 2020 keväällä alkanut yhteistyö Tennisliiton ja brändikumppanuuksiin erikoistuneen Mätchin kanssa jatkuu myös vuonna 2021.

Mätch ja Tennisliitto ovat yhdessä kehittäneet Tennisliiton kumppanuusmalleja ja varainhankintaa viimeisimmän vuoden aikana. Tämän lisäksi vuoden 2021 alussa toimintansa aloittanut Tennisliiton kaupallisen toiminnan Advisory Board on jo tuonut suuren lisäarvon kaupalliselle puolelle – neuvonantoryhmä on perehtynyt ja terävöittänyt liiton yhteistyömalleja ensimmäisten toimintakuukausiensa aikana.

Nyt Mätch ja Tennisliitto hakevat vahvistusta myynnin puolelle, kun olemassa olevat rakenteet on valmisteltu entistä houkuttelevimmiksi. Mätch lähtee kartoittamaan uusia yhteistyökumppanuuksia liitolle alkukesän aikana. Yhteistyön tavoitteena on liiton kumppanuustoiminnan ja varainhankinnan nostaminen uudelle tasolle tenniksen strategian 2024 mukaisesti.

– Hienoa, että voimme jatkaa yhteistyötä Mätchin kanssa. Olemme tehneet toimiston, uuden kaupallisen toiminnan Advisory Boardin ja Mätchin kanssa kehitystyötä kumppanuuksiemme osalta. Meillä on hyviä olemassa olevia kokonaisuuksia ja toimintamalleja sekä uusia malleja on luotu ja myös tulossa. Haluamme jatkaa kehittymistämme ja ottaa askeleen seuraavalle tasolle kumppanuustoimintamme osalta. Tähän on nyt otollinen hetki, sillä tennis on hyvässä nousussa: pelaaja- ja harrastajamäärät ovat kasvussa ympäri Suomea ja huipputennis kiinnostaa yhä laajempaa yleisöä, kommentoi Tennisliiton toimitusjohtaja Teemu Purho.

– Olemme todella iloisia, että voimme jatkaa ja syventää jo alkanutta yhteistyötä Tennisliiton kanssa. Aika on vastaanottavainen mielenkiintoisille ja hyvin hyödynnetyille kumppanuuksille. Tenniksen brändi on hyvä ja Tennisliitolla on todella aktiivinen ja ammattitaitoinen ote kaupallistamiseen ja viestintään, sanoi Mätchin Juha Reini.

Mätch Inc. on Suomen ensimmäinen ja kokenein brändikumppanuustoimisto ja alan asiantuntijatalo. Haluamme sanoa sen ääneen ja kuuluvasti ja olemme siitä ylpeitä! Me palvelemme sekä oikeuksien omistajia että mainostajia ja autamme heitä yhdessä kohti tavoiteltuja tuloksia. Työmme on olla ajan ja markkinan hermolla ja välittää osaamisemme ja kokemuksemme asiakkaidemme hyödyksi.

TUTUSTU MÄTCHIIN

Lisätiedot
Teemu Purho
Toimitusjohtaja, Tennisliitto
puh. +358 40 523 1797
teemu.purho(at)tennis.fi

Juha Reini
COO, Business Development and Sales, Mätch
puh. +358 40 577 6750
juha(at)matchinc.fi

Jaa:

Seuraava uutinen: Viikkokatsaus 18/2021 – →