Tennisliiton kotisivut uudistuneet

1.2.2021  |  17:48  |  Yleinen

Tennisliiton kotisivut uudistuivat 1.2.2021. Ensimmäisessä vaiheessa uudistettiin sivuston värimaailma, fontit ja navigaatio vastaamaan paremmin uutta strategiaa.

– Suurin muutos tapahtui visuaalisuudessa, eli värimaailmassa, fonteissa ja kuvien hyödyntämisessä. Vanhan sivuston laatikkomaisuudesta luovuttiin ja tilalle tuotiin visuaalisempi ja selkeämpi kokonaisrakenne. Alasivustoja siistittiin myös ensimmäisessä vaiheessa ja esille tuotiin strategisesti tärkeitä asioita. Tätä työtä jatketaan parhaillaan, eli alasivustojen rakenteeseen ja sisältöihin on vielä tulossa muutoksia helmi-huhtikuun aikana, kertoi viestintä- ja markkinointipäällikkö Jarno Tiusanen.

Sivuston navigaatiota on helpotettu siirtämällä navigaatiopalkki ylös ja tenniksen strategian 2024 mukaisesti on eri osat nimetty ydintoimintojen mukaisesti: kilpailut, seurat, valmennus ja tapahtumat. Lisäksi ylänavigaatiosta löytyvät uutiset, Tennisliiton yhteystiedot ja fanikauppa. Jokaisen päänavigaation alta löytyvät myös suorat linkit kunkin osa-alueen tärkeisiin, eniten kysyttyihin ja vierailtuihin sivuihin helpottamaan käyttäjän tiedon etsintää. Viestintäkyselyiden pohjalta on nostettu myös entistä paremmin esille TennisÄssän ja TennisClubin linkitykset sekä harrastamisen ja kilpailemisen aloittamisen useimmin kysytyt kysymykset.

– Koko sivustouudistus pohjautuu tehtyihin kyselyihin, kotisivujen tilastoihin ja uuteen strategiaan, kiteytti Tiusanen.

Jaa:

Seuraava uutinen: Ruusuvuori ja Kontinen… →