Tennisliiton Advisory Board -toiminta kiinnostaa – lähes 40 ehdotusta seuroilta

4.2.2021  |  10:37  |  Seurat

Viime viikonloppuna päättyi haku Tennisliiton Advisory Boardeihin. Toiminta herätti kiinnostusta sekä seurojen ydintoimijoiden että vähemmän Tennisliiton kanssa aiemmin toimineiden henkilöiden osalta. Uusi toimintamalli sai kiitosta ja avoin hakumalli toi uusia potentiaalisia henkilöitä toimintaan mukaan.

– Olemme erittäin iloisia ja kiitollisia kaikista ehdotuksista. Käymme parhaillaan keskusteluita Advisory Boardien puheenjohtajien kanssa ja valmistelemme ehdotettavia henkilöitä Tennisliiton hallitukselle päätöksiä varten. On hienoa nähdä, että oman osaamisen jakaminen tennisyhteisön käyttöön on tärkeää. Arvostamme tätä kovasti, toteaa Tennisliiton toimitusjohtaja Teemu Purho.

Ehdotuksia tuli lopulta lähes 40 ja valitettavasti kaikkia ehdokkaita ei voida tässä vaiheessa valita mukaan. Omaa osaamistaan voi jakaa monessa eri foorumissa vuoden aikana ja kannustamme kaikkia mukaan vuoden aikana järjestettäviin alueellisiin ja valtakunnallisiin tapahtumiin.

Advisory Boardien valinnat tehdään Tennisliiton hallituksen kokouksessa tiistaina 16.2.2021 ja julkaistaan sen jälkeen. Yhteinen aloituskokous kaikille valituille pidetään torstaina 18.2. klo 17-19 etäyhteyksin.

– Odotamme kovasti yhteisen työn alkua. Strategian toteutus etenee askel kerrallaan ja haluamme olla valmiita palvelemaan tennisyhteisöä, kun koronapandemia väistyy, päätti Purho.

Jaa:

Seuraava uutinen: TennisÄssän käytettävyydestä arvokasta… →