Naisverkoston ensimmäinen webinaari takana – seuraava järjestetään valmentajuus-teemalla 17.2.

3.2.2021  |  21:23  |  Raportit, Seurat

Naisverkoston vuoden ensimmäinen tapahtuma järjestettiin etäyhteyksillä keskiviikkona 3.2.2021. Webinaarissa käytiin läpi Tennisliiton vastuullisuusohjelmaa ja naisverkoston vuoden 2021 tapahtumia.

Mukana oli 20 osallistujaa ympäri Suomen. Webinaari aloitettiin toimitusjohtaja Teemu Purhon tervetuliaispuheella, jonka jälkeen viestintä- ja markkinointipäällikkö sekä vastuullisuusohjelmasta vastaava Jarno Tiusanen kävi läpi kuinka tenniksen vastuullisuusohjelma on rakennettu ja mitä se pitää sisällään. Tämän jälkeen Tennisliiton varapuheenjohtaja ja Grani Tenniksen toiminnanjohtaja Kirsi Lassooy kertoi tarkemmin naisverkostosta – erityisesti osallistujille kerrottiin tulevista tapahtumista.

– Webinaari oli todella hyvä aloitus naisverkoston toimintavuodelle. Kiitos kaikille osallistujille ja erityisesti kiitokset hyvistä keskusteluista, joita syntyi jo heti aloituswebinaarissa. Naisverkoston ympärille on muodostunut jo tässä vaiheessa hyvä keskustelukulttuuri, aktiivinen osallistujajoukko ja selvästi yhteinen tahtotila on viedä asioita eteenpäin yhdenvertaisuus- ja tasa-arvoasioissa, sanoi Tiusanen.

Seuraava webinaari on 17.2.2021 klo 14.00-15.00 – teema: urana tennisvalmentajuus – naiset valmentajina, koulutuspolut | vetäjät: Emma Laine ja Jarno Tiusanen. Ilmoittaudu mukaan täältä – toiminta on avointa kaikille. Lisäksi mikäli innostuit alueellisen tapaamisen järjestämisestä, ole yhteydessä jarno.tiusanen(at)tennis.fi.

Jaa:

Seuraava uutinen: Tennisliiton Advisory Board… →