Tennisliiga: HVS jatkoi vahvoja otteitaan naisten puolella

26.11.2017  |  18:51

Naisten Tennisliigassa Smash Helsinki sai vieraakseen TVS:n Turusta. Smashin Piia Suomalainen oli hieman puolikuntoinen. Niinpä Turku vei pisteet kotiin 2-1, kun nelinpeli päätyi TVS:n Roosa Timoselle ja Cecilia Johansenille 6-0, 6-0.

– Ei mitään dramaattista. Piia on ollut koko viikon toipilaana ja singelin aikana nousi pientä lämpöä ja heikko olo. Siksi ei ollut fiksua pelata duppelia terveyden kustannuksella, kommentoi Smashin Tapio Totro.

Naisten sarjajohtaja HVS otti vierasvoiton ÅLK:sta Kaarinassa. Ratkaisevassa roolissa nähtiin jälleen viihdyttävä nelinpeli. Emma Laine ja Sabrina Santamaria voitti ottelun Venla Anderssonia ja Liisa Vehviläistä vastaan erin 6-1, 6-2.

– Hieno halli ja hienot kentät, yleisöä olisi kaivannut enemmän. Sabrina pelasi tänään singeliä tosi hyvin, samoin Laura (Hietaranta), vaikka tuloksena olikin tappio. Eilinen painoi jo jaloissa. Kapteenina katson kuitenkin tuloksen taakse, onnistuimme tavoitteessamme, Emma Laine arvioi joukkueensa suoritusta.

Smash Kotka otti pistevoiton kotonaan Tampereen Tennisseuraa vastaan 2-1 ja Grani Tennis oli parempi vieraissa Lahden Verkkopalloseuraa vastaan 2-1.

Tennisliiga jatkuu jo ensi viikonloppuna 2.-3.12. täydellä sarjakierroksella.

Tennisliigan tulokset ja sarjataulukot

Jaa:

Seuraava uutinen: Tennisliiga: HLK nappasi… →