Tennisliiga: HVS vei pisteet kärkikamppailussa Sata-Tennikseltä

25.11.2017  |  22:55

Kärkikamppailun nelinpeli Sata-HVS.

Tennisliigassa lauantaina jännitettiin loppuun asti kärkikamppailua Sata -HVS. Joukkueiden riveissä nähtiin Viron ITF Futures –kilpailuissa vahvoja otteita esittäneet Satan Harri Heliövaara ja HVS:n Patrik Niklas-Salminen. Sekä Heliövaara että Niklas-Salminen voittivat kaksinpelinsä selvästi.

Nelinpelinkamppailu sen sijaan oli tiukempaa taistoa. Ensimmäisen erän vei HVS:n Patrik Niklas-Salminen ja Sami Huurinainen 7-6. Toinen erä puolestaan meni Harri Heliövaaran ja Aleksi Tuukkasen, Sata-Tennis, nimiin 6-3. Kolmannessa ratkaisevassa Niklas-Salminen ja Huurinainen olivat parempi 10-7. Koko mittelön pisteet vei HVS 3-1. HVS jatkaa huomisiin peleihin sarjajohdossa vain yhdellä hävityllä ottelulla.

Miesten liigassa VarTe-TaTS.

Tampereen Tennisseura vei pisteet Variston Tennikseltä Vantaalla. TaTS:n luottomiehiin ja voiton avaimiin kuului jälleen vuoden 2017 kansalliseksi miespelaajaksi nimitetty Lauri Kiiski. Tosin nelinpelissä Kiiski ja parinsa Tero Vilen joutuivat koville VarTen Ilari Vesasta ja Mikko Rouvalaa vastaan. Nelinpeli päättyi TaTS:lle erin 6-7, 6-1, 10-8. Kokonaispisteet menivät TaTS:lle 3-1.

Kauniaisten Grani Tennis, GT päihitti Valkeakosken Tenniksen kotonaan pistein 3-1. Puolalainen Andreij Kapas vahvisti GT:n joukkuetta ja esittikin hyviä otteita kentällä ottamalla sekä kaksinpeli- ja nelinpelivoiton.

HVS vei Grani Tennistä naisten puolella

Myös naisten puolella HVS jatkoi hyviä otteitaan Grani Tennistä vastaan Kauniaisissa. Sabrina Santamaria ja Laura Hietaranta ottivat pisteet HVS:lle kaksinpeleissä. Nelinpelissä Emma Laine ja Laura Hietaranta HVS kukistivat Veera Nurmen ja Laura Heiskasen erin 6-1, 6-2.

 

Naisten liigassa Smash Kotka ja Smash.

Kotkassa Smash Kotka joutui tyytymään pisteeseen naisten liigassa, kun Smash Helsinki vei mukanaan kaksi.

 

Tennisliiga jatkuu huomenna sunnuntaina klo 10.

Ottelutulokset ja sarjataulukko

Jaa:

Seuraava uutinen: Tennisliiga: HVS jatkoi… →