Tennisliiga: HLK nappasi pisteet sarjakärjeltä

26.11.2017  |  18:55

Kotkassa Smash Kotka isännöi Sata Tennistä.

Sarjajohtaja HVS Tennis sai tyytyä yhteen pisteeseen sunnuntain Tennisliiga-kierroksella. HLK vei pisteet Meilahteen lukemin 3-1. Tiukat kamppailut kääntyivät HLK:n eduksi ja vielä tiukempi nelinpelikamppailu Patrik Niklas-Salminen/Alex Hedman vastaan Karl Kiur Saar/Masi Sarpola meni myös HLK:lle 7-6, 7-6.

– Nelinpeli oli vahva esitys HLK:lta, vaikkakin loppu oli mennä jännäksi. Onneksi pelaajat nostivat tasoaan oikealla hetkellä. HLK-pelaajien vahva vire yllätti vastustajan ja palkintona oli maukas vierasvoitto rakkaasta naapuriseurasta, totesi HLK:n Gabor Lovro.

Kotkassa Sata Tennis vei pisteet Harri Heliövaaran johdolla 3-1, vaikka Smash Kotkan Ahdin veljekset Ville-Petteri ja Valtteri ja Pavel Shchaya-Zubrov pistivät kampoihin tosissaan.

– Kokemus ja varmuus tiukoissa tilanteissa ratkaisi tiukat ottelut meidän eduksi, kuittasi Heliövaara otteluiden jälkeen.

 

 

Smash Centerissä Helsingissä puolestaan kotijoukkue oli selvästi vahvempi. Smash otti pisteet 4-0 Variston Tennikseltä joukkueella Vladimir Ivanov, Jesper Saarni ja Hermanni Tiainen.

Tampereen Tennisseuralla oli kotikentällään tiukempaa. TaTS piti pisteet Grani Tennikseltä 3-1. Viimeinen nelinpeli päättyi Lauri Kiisken ja Tero Vilenin voittoon Ardriej Kapasista ja Jesse Kiurusta erin 7-6, 2-6, 10-6.

Turun Verkkopalloseura TVS vei pisteet 3-1 Valkeakosken Tennisseuralta. Valkeakosken valopilkku oli Jukka Kohtamäki, joka voitti viikonloppuna molemmat kaksinpelinsä.

Tennisliiga jatkuu jo ensi viikonloppuna 2.-3.12. täydellä sarjakierroksella.

Tennisliigan tulokset ja sarjataulukot.

Jaa:

Seuraava uutinen: Tapahtumarikas tennisviikko tarjolla… →