Tennishulinat ja Davis Cup -minitennistapahtuma: paljon pelaamista mini- ja miditenniksen parissa

10.1.2023  |  17:55  |  Ennakot

Tammi-helmikuun taitteessa on luvassa kaksi loistavaa pelimahdollisuutta 5-10 -vuotiaille mini- ja miditennispelaajille. Tutustu Tennishulinoihin ja Davis Cupin seurojen väliseen joukkuetapahtumaan!

Tennishulinat, valtakunnallinen Mini- ja Miditour -tapahtuma Talissa 28.1.2023

Tennishulinat on suunnattu 6-10 -vuotiaille pelaajille; luvassa on paljon pelaamista sekä mukavaa oheistoimintaa niin lapsille kuin vanhemmille. Toivomme mukaan kattavasti eri seurojen pelaajia ympäri Suomea!

Tapahtuma järjestetään Talin Tenniskeskuksessa lauantaina 28.1. klo 14.30 alkaen. Ilmoittautuminen on nyt käynnissä ja päättyy 22.1. Osallistumismaksu on 45 euroa per luokka.

Minitennis pelataan pehmeillä palloilla 3-3 -tilanteesta 15 pisteeseen saakka. Miditennis pelataan oransseilla palloilla paras kolmesta tie break 7:stä. Luvassa useita otteluita.

 

Tapahtumaan osallistuminen vaatii harrastelisenssin. Harrastelisenssi on uusi 2023 käyttöön tullut lisenssi, joka on ilmainen jäsenetu kaikille TennisClubissa jäsenrekisteriä ylläpitävien seurojen jäsenille. Mikäli seurasi ei ole vienyt jäsenrekisteriään TennisClubiin on harrastelisenssin hinta 15 euroa.

ILMOITTAUDU MUKAAN

Otteluiden lisäksi on pelaajille ohjelmassa: yhteinen alkulämmittely, leikkimielisiä urheilullisuuskartoituksia (tulokset sähköpostiin tapahtuman jälkeen), Players Lounge -alue ja illan päättävä disco. Vanhemmat voivat tapahtuman aikana tutustua joogaan sekä osallistua ”Urheilijaksi ja tennispelaajaksi kasvaminen” -keskustelutilaisuuteen. Alustajana on Tennisliiton koulutuspäällikkö Harri Suutarinen.

Lisätiedot tapahtumasta: Minna Ollikainen, puh. 040 721 5578, minna.ollikainen@hvstennis.fi.

Suosittu minitennistapahtuma jäsenseuroille Davis Cupin yhteydessä 5.2. – luvassa pelejä ja maaottelun ratkaisupäivä

Miesten maajoukkue, Porsche Davis Cup Team Finland, kohtaa Argentiinan MM-karsintaottelussa kotikentällään Espoo Metro Areenassa 4.-5.2.2023. Otteluparin voittaja etenee maailman parhaiden maiden Davis Cup Finals -lopputurnaukseen.

TAPAHTUMASIVU

Davis Cup -maaottelun yhteydessä järjestetään Tennisliiton jäsenseuroille minitennispelit Esport Centerissä sunnuntaina 5.2. Osallistuminen maksaa 50e/joukkue (max. 4 pelaajaa/joukkue) sisältäen minitennispelit ja sisäänpääsyliput Suomen otteluun sunnuntaina. Tennisliitto laskuttaa osallistumismaksut seuroilta jälkikäteen. Myös Metro Areenalla on pelien ohessa lapsille suunnattua toimintaa ottelupäivänä alakäytävällä.

Minitennis pelataan kolmen pelaajan joukkueissa siten, että jokaisessa otteluparissa pelataan kolme kaksinpeliä. Pelaajien suositusikäraja on 5-10 vuotta, mutta tärkeämpää on minitenniksen soveltuvuus pelaajan taitotasoon nähden. Joukkueet jaetaan tason mukaisiin luokkiin ja pelit pelataan sekasarjoina (joukkueessa voi olla mukana tyttöjä ja poikia). Lopullinen pelimuoto määräytyy osallistujamäärän sekä kenttäkapasiteetin mukaan. Huom! Tarvittaessa joukkueiden määrää per seura voidaan rajoittaa.

Ilmoittautumisohjeet:

– Ilmoita seuran joukkue tai joukkueet mukaan 23.1. maanantaihin mennessä lomakkeen kautta.

– Jokaisella joukkueella tulee olla kapteeni (valmentaja/huoltaja), joka on vastuussa joukkueen pelaajista koko tapahtuman ja siirtymien ajan.

– Pelaajat sekä kapteeni saavat ilmaisen lipun sunnuntaille numeroimattomaan lohkoon yläkatsomoon. Liput toimitetaan ennakkoon sähköpostitse kapteenille. Vanhemmilla on mahdollisuus ostaa itselleen lippu samalle alueelle erillisen linkin kautta. Linkki lähetetään lähiaikoina.

Alustava ohjelma

9.30 Kokoontuminen Esport Centerin kahviossa (Koivu-Mankkaan tie 3, 02200 Espoo)

9.45-12.30 Minitennis

12.30 Tapahtuma päättyy ja siirtyminen Metro Areenalle, ottelu alkaa 13.00

Jaa:

Seuraava uutinen: TEHO Sport Tennisliiga:… →