1. Fazer JGP pelattiin Oulussa – ”Hyvästä urheiluhengestä kilpailussa kertoo, kun ottelun voittaja lohduttaa hävinnyttä pelaajaa”

10.1.2023  |  16:49  |  Raportit

U10 poikien kaksinpelin finalistit Leo Puintila ja Leo Kivirinta

Fazer Junior Grand Prix -kilpailusarja käynnistyi viikonloppuna. Oulussa pelattiin kauden ensimmäinen osakilpailu 10- ja 12-vuotiaiden sarjoissa.

HVS-Tennis juhli kilpailussa menestyksekkäästi, kun kaikkien kaksinpelisarjojen voittajat tulivat helsinkiläisseuran riveistä. 10-vuotiaissa turnausvoittoa tuuletti Leo Puintila ja Pihla Jouhten, ja 12-vuotiaissa Adam Napari sekä Vanessa Lagerlöf. Kilpailun järjestelyt Oulun Verkkopalloseuran toimesta sujuivat mallikkaasti ja kentillä nähtiin innokkaita nuoria pelaajia. Kilpailunjohtaja Jussi Pesonen oli tyytyväinen viikonlopun tapahtumiin ja korosti mahtavaa urheiluhenkeä:

– Fazer JGP-kisat menivät oikein hyvin ja jopa aiempia vuosia sutjakkaammin, vaikka ikäluokkia olikin kaksi. Pelaajat käyttäytyivät erinomaisesti kentillä ja ottelut olivat rehtejä. Hyvästä urheiluhengestä kilpailussa kertoo, kun ottelun voittaja lohduttaa hävinnyttä pelaajaa tai, kun yksi pelaajista piirsi toiselle kannustusjulisteita hallilla, kuvaili Pesonen.

Kilpailun Fair Play paidat jaettiin 10-vuotiaiden ikäluokassa Maija Koivistolle (GT) ja 12-vuotiaiden ikäluokassa Aleksi Hastille (RoVS).

14- ja 16-vuotiaat pelaavat ensimmäisen Fazer JGP -osakilpailun 21.-23.1. Turussa. 2. Fazer JGP-osakilpailu, joka on samalla sisäkenttien SM-kilpailut, pelataan 6.4. alkaen. Tutustu kilpailukalenteriin täältä.

KAIKKI TULOKSET

Kaksinpelien finaalien lopputulokset

P10: Leo Puintila (HVS) – Leo Kivirinta (HTK) 6-3, 6-1
T10: Pihla Jouhten (HVS) – Saimi Juvonen (HVS) 6-4, 7-6
P12: Adam Napari (HVS) – Ahti Pihlajaniemi (HVS) 6-3, 6-1
T12: Vanessa Lagerlöf (HVS) – Dora Kemppainen (OVS) 7-5, 6-1


Jaa:

Seuraava uutinen: Tennishulinat ja Davis… →