TEHO Tennisliigassa vauhdikas avausviikonloppu – katso kierrosten kuumimmat pelaajat

16.10.2023  |  13:04  |  Raportit

TEHO Tennisliiga 2023-2024 käynnistyi täysillä kierroksilla viikonloppuna. Jos nyt jaettaisiin pudotuspelipaikat, menisivät ne seuraavasti: miesten kärkikuusikon muodostavat Smash, HVS, TaTS, Sata, ETT ja Smash-Kotka sekä naisten kärkinelikon puolestaan Smash, HVS, ÅLK ja HLK.

Tennisliiga jatkuu 18.-19.11. Jarkko Nieminen Areenalla Turussa, jonne saapuvat kaikki joukkueet keskitettyyn jättitapahtumaan.

LUE KIERROSRAPORTIT: LAUANTAI | SUNNUNTAI
TEHO TENNISLIIGA -KOTISIVUT

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön Suomen Tennisliitto (@tennisfin) jakama julkaisu

Avauskierroksella nähtiin useita isoja onnistumisia. Aloittaen liigadebytanteista, esille nousivat erityisesti HVS:n Aino Alkio ja Emilia Lehtinen sekä Smashin Elis Fjällberg.

Kakkos- ja kolmospelaajan paikalla pelanneet Alkio ja Lehtinen ottivat kaksi komeaa kaksinpelivoittoa; Alkio kunnostautui vielä nelinpelissä kahteen otteeseen yhdessä liettualaisvahvistuksen Patricija Paukstyten kanssa. Fjällberg puolestaan pelasi kakkos- ja kolmospelaajan roolissa voitokkaasti ja oli myös kertaalleen nelinpelikentällä voitokkaasti.

Täydelliseen kaksin- ja nelinpeliavaukseen ylsivät myös totutusti vahvat Ella Haavisto (Smash) ja Clarissa Blomqvist (HLK). Haaviston parina oli Nuppu Palm ja Blomqvistin Ilona Kanerva. Myös kahteen kaksinpelivoittoon ylsivät ÅLK:n Saara Aerila ja Asta Miettinen.

Miehissä Fjällbergin lisäksi neljä pelaajaa kirjautti viikonlopulta tililleen kaksi kaksinpelin täysosumaa: Karol Drzewiecki (HVS), Ristomatti Lanne (TaTS), Jussi Salmio (Smash-Kotka) ja Tuomas Rikkonen (TVS). Miehissä ETT:n puolelta Otso Martikainen ja Jami Savolainen kunnostautuivat myös kahdella nelinpelivoitolla höystäen kylkeen vielä kaksinpeliosumatkin.

Jaa:

Seuraava uutinen: Patrik Niklas-Salminen –… →