TEHO Sport Tennisliigan kauden avauksessa päädyttiin pistejakoon

30.10.2020  |  21:00  |  Raportit

TEHO Sport Tennisliigan kausi 2020-21 korkattiin käyntiin Meilahden liikuntakeskuksessa perjantaina Helsingin Lawn-Tennis Klubin ja Grani Tenniksen välisellä kohtaamisella. Ottelupari oli odotetun tasainen ja pisteet jaettiin joukkueiden kesken 2-2.

Joukkueen kokoonpanoissa oli mukana kovatasoisia pelureita, kun kentällä nähtiin entinen ATP-listan 71. Jurgen Zopp, entinen ammattilainen Juho Paukku sekä Suomen ranking kutonen Masi Sarpola.

Kauden ja otteluparin ensimmäisen pisteen nappasi HLK:n August Ehrnrooth, kun hän voitti kolmospelaajien kamppailussa Mikael Martikaisen lukemin 6-2 6-2. Ei kuitenkaan aikaakan, kun vieraat tasoittivat tilanteen ulkomaalaisvahvistuksen Jurgen Zoppin voitolla Masi Sarpolasta. Päivän tiukin ottelu nähtiin kakkospelaajien välillä, kun Juho Paukku ja Roni Hietaranta hakivat ratkaisua kolmannen erän ottelu tie breikistä. Lopulta kokenut Paukku oli ratkaisevilla hetkillä Hietarantaa parempi ja siirsi Grani Tenniksen joukkueen 2-1 johtoon vieraskentällä.

Nelinpelissä vastakkain nähtiin nuoruus ja kokemus. HLK järjesti kamppailussa pienimuotoisen yllätyksen, kun Ehrnrooth/Sarpola pari onnistui nappaamaan joukkueelleen illan viimeisen jaossa olleen pisteen voitolla kokeneesta Zopp/Paukku parista. Näin ollen kauden avausottelun pisteet jaettiin 2-2 joukkueiden kesken.

TEHO Sport Tennisliiga jatkuu huomenna lauantaina, kun sekä naisten että miesten sarjoissa on luvassa täysi kierros. Ruutu Urheilu näyttää myös huomenna TEHO Sport Tennisliigaa. Etäkatsojat näkevät lauantaina yhteensä neljä kamppailua. Kaikkia otteluita voi kuitenkin seurata tulosseurannasta Tennisliigan sivuilta täältä. Joukkueiden kokoonpanot julkaistaan pelipäivän aamulla klo 9.00.

Jaa:

Seuraava uutinen: Ruusuvuoren tie Kazakstanin… →