TEHO Sport Tennisliigan finaalitapahtuma lauantaina – joukkueiden kapteenit haastattelussa

7.2.2020  |  19:54  |  Ennakot

TEHO Sport Tennisliigan kausi huipentuu lauantaiseen finaalitapahtumaan Talin Tenniskeskuksessa.

Miesten loppuottelussa kohtaavat HVS-Tennis ja Smash sekä naisissa Grani Tennis ja Smash. Tavoitimme joukkueiden kapteenit Veera Knuutin (GT), Piia Suomalaisen (Smash), Saku Siivosen (HVS) ja Juuso Nousiaisen (Smash) ennen tärkeää kauden huipennusta.

LUE LISÄÄ KOKOONPANOISTA

Kapteenit innoissaan ja odottavaisin mielin finaalien alla

GT:n naiset ovat ensimmäistä kertaa finaalissa ja Smashin viimeisin mestaruus on kaudelta 2013-2014. Kumpikaan kapteeneista ei ottanut tai sysännyt paineita toisilleen.

– Ihan tosi hienoa, että ollaan jälleen mukana finaalipäivänä! Odotettavissa on kovat pelit, sillä Smashilla on tosi hyvä kokoonpano. Innolla lähdemme taistelemaan jokaisesta pisteestä ja katsotaan mihin se riittää! Tämä on ollut jo mieletön saavutus meille, tuskin moni olisi ennen kauden alkua uskonut meidän pääsevän näin pitkälle, kommentoi Knuuti.

– Fiilikset ovat loistavat ja koko joukkue on taisteluvalmiina. GT on pelannut hyvin läpi kauden, joten varmasti on tulossa hyvät ottelut heidän kanssaan, jatkoi Suomalainen.

Miehissä Smash sysää paineet kaikkinensa HVS:n harteille. Kapteeni Nousiainen on taannut Smashin paluun mitalikantaan. Seura hakee myös ensimmäistä mestaruuttaan nykymuotoisessa liigassa.

– Fiilikset ovat korkealla ja joukkueemme on terveenä. Haaste tulee olemaan äärimmäisen kova. Vastassa kuitenkin lähes koko Suomen Davis Cup -joukkue pahimmassa tapauksessa, mutta haastajana on hyvä lähteä finaaliin. Ja koko porukkamme on osoittanut ja pystynyt venymään tarvittaessa aina vain parempiin suorituksiin kauden aikana, niin siinä on hyvä lähtökohta finaaliin. Kaikki matsit ovat kuitenkin hyvinkin pienestä kiinni, kun jätkiemme syötöt vain ovat iskussa ja peli lähtee rullaamaan, sanaili Nousiainen.

– Yksi peli olisi vielä voitettava kauden tavoitteeseen yltääksemme. Smash on uusi tuttavuus finaaleissa. Heidän joukkueensa tiedetään tasaiseksi, jokaiselle pelipaikalle löytää liigakelpoinen peluri aina kakkosten nelinpeliin asti. Toivottavasti yleisö löytää hyvin Talin lehtereille lauantaina, kertoi Siivonen.

Kaikki ottelut Ruudun kautta – tapahtuma alkaa klo 10:00 pronssiotteluilla ja finaalit luvassa klo 14:00

LIPUNMYYNTI – 10 euron aluelippuja

Finaalitapahtuman aikataulu
klo 10:00 karsintaottelut
klo 10:00 pronssiottelut
aikaisintaan klo 14:00 loppuottelut

Kaikki ottelut loppuotteluista ja pronssiotteluista on nähtävillä Ruutu Urheilun kautta.

LIVESTREAM

Jaa:

Seuraava uutinen: Suomi taipui Georgialle… →