TEHO Sport Tennisliigan esittelyssä Smash-Kotkan joukkueet

20.10.2020  |  12:12  |  Ennakot, Seurat

TEHO Sport Tennisliigan kausi alkaa 30. lokakuuta. Tennisliiton kotisivuilla julkaistaan osat joukkue-esittelyistä – kokonaisuudessaan ennakot ovat luettavissa Tennisliigan kotisivuilla.

TEHO SPORT TENNISLIIGAN KOTISIVUT

Naisten TEHO Sport Tennisliiga: Smash-Kotka tavoittelee mestaruutta

Oona Orpana

Viime vuonna Oona Orpanalla vahvistunut Smash-Kotka sijoittui runkosarjassa toiseksi, mutta taipui tiukassa välierässä Smashille.

-Lähdimme liigaan kovalla joukkueella, kun Oona tuli pelaamaan meille, ja samalla tavoite kirkkaimmasta mitalista tuntui hyvinkin mahdolliselta. Tiukka tappio Smashille välierässä jätti paljon hampaankoloon, mutta pronssipelin voittamisesta jäi kuitenkin hyvä maku suuhun, muistelee Venla Ahti kautta.

Kotkalaisten joukkue ei ole muuttunut viime kaudesta. Ykköstähti on viime kaudella HVS:stä Kotkaan palannut Oona Orpana, joka voitti edellisellä kaudella kaikki pelaamansa runkosarjaottelut. Kakkospelaajana toimii Venla Ahti, joka nuoresta iästään huolimatta alkaa jo hätyytellä Tennisliigan kaikkien aikojen voittotilaston kärkisijoja. Myös Eveliina Koivupuisto ja Eeva Ristola jatkavat Smash-Kotkassa.

Ahdin mukaan joukkue on hitsautunut hyvin yhteen.

-Suurin vahvuus on koko joukkueen taisteluhenki. Vaikeistakin tappioista huolimatta jatketaan hyvällä asenteella eteenpäin ja tehdään joka kerta parhaamme. Joukkue on täynnä hyviä tyyppejä, joiden kanssa on aina kiva lähteä pelireissuun! Ahti iloitsee.

LUE SMASH-KOTKA JOUKKUE-ENNAKKO KOKONAISUUDESSAAN

Miesten TEHO Sport Tennisliiga: Smash-Kotka pyrkii kärkikahinoihin

Smash-Kotka ylsi viime kaudella semifinaaleihin, mutta tappiot HVS-Tennikselle ja Helsingin Lawn-Tennis Klubille jättivät kotkalaiset neljännelle sijalle. Mitaleitta jääminen varmasti jäi harmittamaan Smash-Kotkan joukkuetta, sillä erinomaisen runkosarjan jälkeen joukkue oli sarjataulukossa sijalla kaksi.

-Pelattiin ihan hyvä kausi, mutta tottakai toisen kerran putkeen runkosarjan 4. sija jäi kaivelemaan. Pakko kuitenkin olla tyytyväinen siihen, että semifinaaleihin taas päästiin sillä Tennisliigan taso on noussut todella kovaksi, kommentoi joukkueen kärkipelaajiin kuuluva Ville-Petteri Ahti.

Joukkueen runko on pysynyt hyvin koossa tulevalle kaudelle. Tavoitteena onkin pääsy neljän parhaan joukkoon ja taistella mitaleista.

-Tavoitteet ovat taas mitalipeleissä. Helppoa sinne pääsy ei tule olemaan, mutta sitä tavoitellaan jälleen. Toivottavasti korona-tilanteesta huolimatta liigakausi pystytään pelata kokonaan! Jatkoi Ahti.

LUE SMASH-KOTKA JOUKKUE-ENNAKKO KOKONAISUUDESSAAN

Ville-Petteri Ahti

Jaa:

Seuraava uutinen: Ruusuvuori taipui ensimmäisellä… →