TEHO Sport Tennisliigan esittelyssä HVS-Tenniksen mestarisuosikkijoukkueet

16.10.2020  |  09:58  |  Ennakot, Seurat

TEHO Sport Tennisliigan kausi alkaa 30. lokakuuta. Tennisliiton kotisivuilla julkaistaan osat joukkue-esittelyistä – kokonaisuudessaan ennakot ovat luettavissa Tennisliigan kotisivuilla.

TEHO SPORT TENNISLIIGAN KOTISIVUT

Miesten TEHO Sport Tennisliiga: HVS jahtaa neljättä peräkkäistä mestaruutta

Patrik Niklas-Salminen

HVS-Tennis juhli viime kauden päätteeksi kolmatta peräkkäistä mestaruutta Talin Tenniskeskuksessa. Loppuottelussa Smashia vastaan numerot olivat selkeästi 3-0 HVS:n eduksi, mutta yhtä ruusuinen matka finaaliin ei ollut.

-Viime kausi päättyi riemukkaasti kolmanteen peräkkäiseen mestaruuteen! Mestaruus tuli kaikkea muuta kuin helpolla. Jopa playoffseihin päätyminen oli tiukassa vielä viimeisillä kierroksilla ja loppupeleissä oli melkoista säätöä joukkueen kokoamisessa, kertoo joukkueen kapteeni Saku Siivonen.

HVS lähtee tuttuun tapaan kauteen nimekkäällä kokoonpanolla. Joukkueen riveissä pelaa Suomen maajoukkueen tähdet Emil Ruusuvuori, Henri Kontinen, Patrik-Niklas Salminen ja Otto Virtanen. Nähtäväksi jää kuinka monta ottelua Suomen kärkipelaajat pelaavat tulevana kautena.

-Tavoitteena ensi kaudelle on itsestään selvästi mestaruus. Tiedostamme kyllä sen, kuten viime kausikin osoitti, että sen saavuttaminen on kovan työn takana. Ja päällä oleva koronatilanne tuo varmasti omat mausteensa tulevalle kaudelle, erityisesti ulkomaalaisten pelaajien käytön osalta, jatkoi Siivonen.

Jo valmiiksi nimekkäässä HVS:n joukkueessa ulkomaalaisvahvistuksia on neljä: Arthur Rinderknech, Matteo Viola, Filip Bergevi ja Mattias Siimar. Joukkueen muita kantavia voimia ja runkopelaajia tulevalle kaudelle ovat Aleksi Löfman, Leevi Säätelä, Alex Hedman ja Aleksi Tuukkanen.

LUE HVS JOUKKUE-ESITTELY KOKONAISUUDESSAAN

Naisten TEHO Sport Tennisliiga: HVS tähtää mestaruuteen

Anastasia Kulikova

HVS-Tenniksen kolmen mestaruuden putki katkesi viime kaudella helsinkiläisten jäätyä ilman mitaleita. Uudistunut nuori joukkue jäi niukasti pudotuspelien ulkopuolelle.

-Viime kaudesta jäi ristiriitaiset fiilikset. Harmittaa ettemme päässeet mitalipeleihin, mutta joukkueessa pelanneet ylittivät silti odotukset ja pelasivat monta hyvää matsia, muistelee HVS:n kapteeni Emma Laine viidenteen sijaan päättynyttä kautta.

-Oli hienoa, että uudet pelaajat saivat ottaa vastuuta ja pelata paljon. Vaikkei ihan mitalipeleille päästykään, niin meillä oli hyvä fiilis kauden aikana, jatkoi Laine.

Uuteen kauteen HVS lähtee kivikovalla joukkueella. Edellisellä kaudella suurta vastuuta kantanut Peppi Ramstedt saa rinnalleen muun muassa Anastasia Kulikovan ja Laura Hietarannan, jotka eivät viime kaudella pelanneet lainkaan, sekä GT:stä palaavan Emelie Gabranin. Joukkuetta vahvistavat myös Sade Scharlin ja Aada Inna.

HVS pyrkiikin palaamaan välivuoden jälkeen mitalikantaan.

LUE HVS JOUKKUE-ESITTELY KOKONAISUUDESSAAN

Laura Hietaranta

Jaa:

Seuraava uutinen: Heliövaara kolmanteen peräkkäiseen… →