TEHO Sport Tennisliigan esittelyssä hallitsevat mestarit HVS-Tenniksestä ja TaTS:n naiset

5.10.2019  |  14:15  |  Ennakot, Seurat

TEHO Sport Tennisliigan kausi alkaa 12.-13. lokakuuta.  Tennisliiton kotisivuilla julkaistaan osat joukkue-esittelyistä – kokonaisuudessaan ennakot ovat luettavissa Tennisliigan kotisivuilla.

TEHO SPORT TENNISLIIGAN KOTISIVUT

Naisten TEHO Sport Tennisliiga: HVS janoaa neljättä peräkkäistä mestaruutta

HVS-Tenniksen tahdissa on pelattu viimeisimmät Tennisliiga-kaudet. Nyt HVS tavoittelee jo neljättä peräkkäistä mestaruuttaan.

Joukkueen kapteeni Emma Laine kertoo, että heidän tavoitteensa on pitää mestaruuskannu käsissään. Viime vuoden tapaan joukkueen arvoina ovat yhdessä tekeminen ja hauskuus kentällä sekä sen ulkopuolella.

– Viime kaudesta jäi todella hyvä fiilis, kun HVS voitti tuplamestaruuden. Koko kausi oli upea kokemus, varsinkin kauden aloitustapahtuma sekä finaalitapahtuma Talissa jäivät mieleen, kertoi Laine.

LUE HVS:N JOUKKUE-ESITTELY KOKONAISUUDESSAAN

Miesten TEHO Sport Tennisliiga: HVS ennakkosuosikkina kohti kolmatta peräkkäistä mestaruutta

Viimeisimmät kaksi kautta on kuljettu erittäin vahvan HVS-Tenniksen johdolla. Talin Tenniskeskuksella majaansa pitävät hallitsevat mestarit ovat myös tämän kauden ennakkosuosikkeja.

Kapteeni Saku Siivonen muistelee viime kevään hyviä fiiliksiä kotikentällä voitetun mestaruuden myötä sekä korostaa joukkueensa hyvää yhteishenkeä. HVS marssi viime kaudella vakuuttavaan runkosarjavoittoon ja loppuottelussa se kukisti kauden suuryllättäjän Grani Tenniksen 3-1.

– Tavoitteena on ilman muuta mestaruuden uusiminen ja liigatapahtumien kehittäminen. Toivottavasti liigan taso jatkaa nousemistaan, ottelutapahtumat kehittyvät ja arvostus nousee. Kolmannen peräkkäisen mestaruuden voittaminen ei tule olemaan helppoa – mestareiden päänahkan haluaa varmasti moni vastustaja napata. Suurimpana haasteena meillä on tälläkin kaudella sovittaa liigapelit pelaajien kilpailukalentereihin. Joukkueemme on valmiina mestaruusjahtiin, mutta jalat maassa ja nöyrästi ottelu kerrallaan, kertoi kapteeni Saku Siivonen.

LUE HVS:N JOUKKUE-ESITTELY KOKONAISUUDESSAAN

Naisten TEHO Sport Tennisliiga: TaTS tavoittelee mitalisijoja nuorella joukkueellaan

Viime kausi ei sujunut toiveiden mukaisesti Tampereen Tennisseuran naisilla, kun matka taittui jo ennen pudotuspelejä. Tamperelaiset halajavat tänä vuonna takaisin mitalikantaan.

TaTS:n viime kauden tehokkain pelaaja oli ykköspelaajan paikalla viihtynyt 17-vuotias Emma Eerola. Eerola kirjautti runkosarjassa neljä voittoa ja kaksi tappiota kaksinpeleissä. Myös 16-vuotias Emilia Hartman voitti kaksi ottelua pelaamistaan kolmesta kaksinpelistä. Duo Eerola-Hartman onkin tamperelaisten kärkikaksikko tulevalle kaudelle.

– Viime kautemme meni odotettua heikommin loukkaantumisten takia, mutta nyt tavoittelemme jälleen pääsyä mitalleille, kommentoi ykköspelaaja Eerola.

LUE TATS:N JOUKKUE-ESITTELY KOKONAISUUDESSAAN

Jaa:

Seuraava uutinen: Heliövaara/Marchenko turnausvoittoon Kazakstanissa… →