TEHO Sport Tennisliigan esittelyssä Grani Tenniksen joukkueet

15.10.2020  |  11:21  |  Ennakot, Seurat

TEHO Sport Tennisliigan kausi alkaa 30. lokakuuta. Tennisliiton kotisivuilla julkaistaan osat joukkue-esittelyistä – kokonaisuudessaan ennakot ovat luettavissa Tennisliigan kotisivuilla.

TEHO SPORT TENNISLIIGAN KOTISIVUT

Naisten TEHO Sport Tennisliiga: uudistunut Grani Tennis on sekoitus nuoruutta ja kokemusta

Ella Tuomela

Kauniaisista tuleva Grani Tennis venyi viime kaudella tasaisen runkosarjan ykköseksi ja pelasi lopulta mestaruudesta. Smash vei kuitenkin tällä kertaa kirkkaimmat mitalit.

-Viime kausi sujui todella hienosti, ja jopa hieman yllätyksellisesti olimme lopulta loppuottelussa. Kaudesta jäi erittäin hyvä fiilis. Oli tosi hyvä ja tasainen kausi meidän osalta! muistelee GT:n kapteeni Veera Knuuti.

Joukkue lähtee uuteen kauteen muuttuneella kokoonpanolla. Kauden takaisesta kolmikosta Ella Tuomela jatkaa GT:n joukkueessa, mutta Sade Scharlin ja Emelie Gabran ovat vaihtaneet osoitetta. Toisaalta viime kaudella Smashia edustanut Tanja Tuomi ja TVS:n riveissä pelannut Annika Sillanpää edustavat tällä kaudella GT:tä.

Knuuti kuvailee uutta kokoonpanoa innoissaan.

-Joukkueemme on sekoitus kokemusta ja nuoruutta. Se on joukkueen vahvuus, ja kaikki ovat innoissaan lähdössä tulevaan kauteen!

LUE GT JOUKKUE-ESITTELY KOKONAISUUDESSAAN

Miesten TEHO Sport Tennisliiga: tasaisen vahva Grani Tennis tähtää korkealle

Juho Paukku

Grani Tennis sijoittui viime kaudella Tennisliigan runkosarjassa neljänneksi. Tie kuitenkin tyssäsi pudotuspeleissä puolivälieriin, kun vahvistunut HVS-Tennis tiputti Kauniaisten joukkueen. Vaikka pudotuspelit loppuivat nopeasti, GT:n runkosarja oli tasaisen vahva joukkueen kerätessä 23 voittoa kauden aikana 36:sta ottelusta.

-Viime kausi jätti runkosarjan osalta positiivisen maun lähinnä joukkueen suoritusten tasaisuuden myötä. Olimme pitkin runkosarjaa vahva joukkue ja keräsimme tasaisesti pisteitä sijoittuen lopulta kolmanneksi. Playoffeissa vastaan tuli kuitenkin heti ensimmäisellä kierroksella kauden tuleva mestari HVS, jolle hävisimme kirvelevästi suoraan 0-3 kotikentällämme. Viime kauden playoffeista jäikin sikäli hieman karvas maku, kommentoi joukkueen pelaaja-kapteeni Verneri Tuomi.

Tavoitteet tulevalle kaudelle ovatkin erittäin selkeät.

-Tämän kauden tavoitteena runkosarjan osalta on saavuttaa vähintään kotietu playoffeihin. Kauden hyvin liikkeelle lähtiessä toki kahden parhaan paikkakin on kiikarissa. Playoffien osalta haluamme ehdottomasti suoriutua välieriin ja sitä kautta uusia kahden vuoden takaisen finaalipaikan ja tämä onkin kauden ykköstavoitteemme, jatkoi Tuomi.

GT:n pelaajarunko on pysynyt hyvin koossa. Joukkueessa jatkaa erinomaisesti viime kaudella esiintynyt entinen ammattilaispelaaja Juho Paukku, joka voitti viime kaudella runkosarjassa viisi kaksinpeliä kuudesta ottelusta. Syvyyttä joukkueeseen tuovat Mikael Martikainen, Verneri Tuomi ja TVS-Tenniksestä Kauniaisiin siirtynyt Oskar Antinheimo.

LUE GT JOUKKUE-ESITTELY KOKONAISUUDESSAAN

Verneri Tuomi

Jaa:

Seuraava uutinen: Heliövaara välieriin Portugalin… →