TEHO Sport Tennisliiga: Valkeakosken Tennis hakee kauden avauspisteitä viikonloppuna

12.11.2020  |  17:30  |  Ennakot

TEHO Sport Tennisliiga jatkuu tulevana viikonloppuna kahdella miesten ottelulla. Sekä lauantaina että sunnuntaina on luvassa yksi ottelu ja molemmissa otteluissa on toisella puolella verkkoa Valkeakosken Tennis. VT isännöi lauantaina klo 16.00 alkaen helsinkiläistä Sata-Tennistä ja sunnuntaina joukkue matkaa Helsinkiin HVS-Tenniksen vieraaksi klo 11.30 alkaen.

VT:lle kyseessä on tärkeä viikonloppu. Joukkue ei ole vielä onnistunut avaamaan pistetiliään pelaamissaan kolmessa ottelussa. Jokaisessa ottelussa on valkeakoskelaisilla ollut kuitenkin mahdollisuuksia: ensimmäisessä ottelussaan Tampereen Tennisseuraa vastaan kaksi ottelutie-breikkiä kääntyi vastustajille, toisessa ottelussa Smashia ja kolmannessa ottelussa TVS-Tennistä vastaan karkasi molemmissa kertaalleen ratkaiseva erä VT:n käsistä. Potentiaaliset neljä pistettä ja paikka keskikastissa on kääntynyt sarjan viimeiseen sijaan.

– Kausi ei ole ihan ennakko-odotusten mukaisesti alkanut, mutta täytyy muistaa, että alkukauden otteluohjelma on ollut haastava. Pienten marginaalien tie-breakit ovat tähän mennessä kääntyneet vastustajille, mutta ne varmasti tasoittuvat pitkässä juoksussa, kertoi VT:n Joonas Salonen.

Lauantaina VT:n vastustajaksi asettuu Sata, joka on kerännyt viisi pistettä Harri Heliövaaran johdolla. Heliövaaraa ei kuitenkaan suurella todennäköisyydellä nähdä Kerhomajan Tennishallilla, sillä hän on edennyt yhdessä Emil Ruusuvuoren kanssa Bratislavan ATP Challenger -turnauksen välieriin. Sunnuntaina VT matkustaa Talin Tenniskeskuksella, jossa asettuu vastaan sarjan viidentenä oleva HVS. HVS on nimennyt kokoonpanoonsa juuri ensimmäisen ammattilaisturnauksen voittaneen Otto Virtasen ja Patrik Niklas-Salmisen – torstaina parivaljakon Instagram-profiilit kuitenkin paljastivat heidän olevan matkalla kohti ulkomaan kisoja.

Kovia otteluita on varmasti jälleen tarjolla ja nähtäväksi jää avaako VT pistetilinsä – tähän löytyy luottoa Saloselta.

– Joukkueen peli-ilme ja asenne ovat kuitenkin olleet erinomaisia kauden otteluissa, joten samalla tyylillä jatketaan ja olen aika luottavainen, että tänä viikonloppuna pistetili aukeaa. Toivottavasti jo heti lauantaina upean kotiyleisön edessä!

Kokoonpanot julkaistu ja pelaavat pelaajat selvillä pelipäivän aamuna klo 9.00

Joukkueet ovat asettaneet seuraavat kokoonpanot viikonlopulle. Näistä pelaajajoukoista valikoituvat pelaavat pelaajat ja nämä julkaistaan pelipäivän aamuna klo 9.00.

VT
Jukka Kohtamäki
Pauli Partinen
Joonas Salonen
Valtteri Telinkangas
Ville Kauppila
Tuomas Männistö

HVS
Patrik Niklas-Salminen
Otto Virtanen
Aleksi Löfman
Leevi Säätelä
Aaro Pöllänen
Alex Hedman

Sata
Harri Heliövaara
Juuso Ojanen
Mikko Rouvala
Konsta Korpela
Ilja Orre
Olli Penttilä

Sunnuntain ottelua voit seurata Ruutu Urheilusta

Tennisliigassa on jokaisella ottelukierroksella tarjolla vähintään yksi selostettava ottelupari. Tulevana viikonloppuna selostettava ottelu on Talin Tenniskeskuksen taisto HVS:n ja VT:n välillä – Mikko Rouvala selostaa ykköspelaajien kaksinpelin sekä nelinpelin.

Kaikkia otteluita voit seurata myös reaaliaikaisen tulosseurannan kautta täältä.

Jaa:

Seuraava uutinen: Viikkokatsaus 46/2020 – →