Ruusuvuori toiselle kierrokselle Bratislavan Challenger-turnauksessa

10.11.2020  |  14:46  |  Raportit

Emil Ruusuvuori (ATP-87) on edennyt Bratislavassa Slovakiassa pelattavan Challenger-turnauksen toiselle kierrokselle. Suomalainen voitti avauskierroksen ottelussa kanadalaisen Steven Diezin (ATP-175) lukemin 6-3 6-3.

Ottelu lähti tasaisesti liikkeelle molempien pelaajien voittaessa omat syöttövuoronsa. Avauserän edetessä Ruusuvuori kuitenkin sai pelistä enemmän otetta ja samalla nuori suomalainen painosti 29-vuotiaan Diezin pelaamista. Ruusuvuori hankki itselleen ottelun ensimmäisen murtopallon erän kuudennessa pelissä loistavalla kämmenläpilyönnillä. Murtopallossa pitkän pallorallin päätteeksi kanadalaisen rysty suuntautui verkkoon ja Ruusuvuori siirtyi erässä 4-2 johtoon. Yksi syötönmurto oli riittävä ja avauserän lukemat kirjattiin 6-3 suomalaisen hyväksi.

Toisessa erässä puolestaan murtoja nähtiin useampikin. Suomalainen onnistui murtamaan Diezin syöttövuoron kahdesti ja syötti jo otteluvoitosta tilanteessa 5-2. Kanadalainen kuitenkin esitti päivän parasta tennistä, kun tilanne sen vaati ja onnistui samalla hankkimaan yhden syötönmurroista takaisin. Heti perään nähtiin kuitenkin erän ja ottelun viimeinen syötönmurto, kun Ruusuvuori voitti kanadalaisen syöttämän pelin nollille ja samalla vei ottelun nimiinsä. Loppulukemat kirjattiin 6-3 6-3 suomalaisella varman esityksen päätteeksi.

Toisella kierroksella Ruusuvuori pelaa ottelun Arthur Rinderknech (ATP-176) – Liam Brody (ATP-184) voittajaa vastaan. Kaksinpelin lisäksi Ruusuvuori on mukana nelinpelissä yhdessä Harri Heliövaaran (nelinpelin ATP-120) kanssa. Suomalaiset pelaavat avauskierroksella Maxime Cressy (ATP-166)/ Antoine Hoang (ATP-131) paria vastaan. Otteluohjelmaa ei ole kuitenkaan vielä julkaistu huomiselle.

ATP CHALLENGER TOUR | SLOVAKIA

Jaa:

Seuraava uutinen: TEHO Sport Tennisliiga:… →