TEHO Sport Tennisliiga: GT, HVS, TVS ja TaTS voittoihin

27.11.2021  |  20:27  |  Raportit

Lauantain 27.11. miesten ensimmäisissä otteluissa Grani Tennis haki 4–0 voiton Espoon Tennisseurasta ja nousi sarjataulukossa seitsemänneksi. Jurgen Zopp sai tehdä täyden työn voittonsa eteen, kun Lucas Renard kukistui tiukan ottelun jälkeen luvuin 3–6, 6–4, 10–7. Juho Paukku voitti Jesper Saarnin suoraan kahdessa erässä luvuin 6–4, 6–4 ja Oskar Antinheimo ottelunsa Oliver Saarista vastaan niin ikään erin 6–2, 6–1. Nelinpelin puolella ratkaisua haettiin aina kolmannesta erästä ja Zopp/Paukku nappasivat voiton luvuin 6–4, 6–7, 10–3.

TEHO Sport Tennisliigaa johtava HVS-Tennis jatkoi voittokulkuaan kukistamalla Oulun Verkkopalloseuran 4–0. Patrik Niklas-Salminen voitti Antonis Kappatosin kahdessa erässä 6–0, 6–0. Ottelu oli Kappatosin ensimmäinen TEHO Sport Tennisliigassa. Aleksi Löfman voitti Niila-Tapio Maggan 6–4, 6–4 ja Sami Huurinainen voitti oman ottelunsa Lenni Loukkolaa vastaan erin 7–6, 6–4. Nelinpelissä helsinkiläiset nappasivat voiton lukemin 6–2, 6–2.

TVS-Tennis voitti Helsingin Lawn-Tennis Klubin myös 4–0. TVS:n voitoissa mukana olivat Karl Friberg, Iiro Vasa ja Santtu Leskinen. Friberg voitti Karl Kiur Saarin 6–1, 6–4, Iiro Vasa August Ehrnroothin 6–1, 7–6 ja Leskinen Oskar Stumpfin 6–3, 6–1. Nelinpelissä Vasa/Friberg voittivat Ehrnroothin ja Saarin 6–3. 6–4.

TVS-Tenniksen pelaaja Iiro Vasa oli odotetusti tyytyväinen: ”Joo, oli hyvä päivä, kun ei yhtäkään tappiota ja 4–0 voitto. Oma kaksinpeli oli hyvää tekemistä ja pelasin koko matsin aika tasaisesti. Syötin hyvin ja pääsin pisteitä melko hyvin hallitsemaan. Eka erä oli tosi hyvää pelaamista minun osaltani ja tokassa kaveri pääsi paremmin peliin mukaan ja siksi mentiin tiebreakkiin ilman syötön murtoja. Sitten tiebreakin pelasin hyvin. Siinä oli tiebreakin alussa muutama tiukka piste, jonka voitin ja sitten vähän rentouduin ja sain voiton. Nelinpelissä ruotsalaisen (Karl Friberg) kanssa syötettiin hyvin ja pelattiin kokonaisuudessa tasaisesti.”

Tampereen Tenniskeskuksessa TaTS isännoi Sata-Tennistä. Kaksinpelin voitot menivät TaTSille, kun Peetu Pohjola voitti Juuso Ojasen erin 6–2, 6–3, Lauri Kiiski voitti Juho-Eric Biggsin kolmen erän jälkeen 6–1, 3–6, 10–4 ja Tero Vilen voitti Konsta Korpelan 4–6, 6–3, 10–6. Nelinpelissä Juuso Ojanen ja Ilja Orre kukistivat Pohjolan ja Kiiskin 6–4, 4–6, 12–10.

Sata-Tenniksen kapteeni Ilja Orre: ”Erittäin tasainen kisapäivä. Mahdollisuudet oli moneen. Oli ilo nähdä meidän nuoren kaartin rohkeaa ja ennakkoluulotonta peliä kovia vastustajia vastaan. TaTSilta löytyi upeat tason nostot tiukkoihin tilanteisiin ja kaksinpelit menivät tänään ansaitusti heille. Meitä toki lämmittää hiukan nelinpelin voitto. Tästä on hyvä jatkaa huomisiin peleihin taas uudella energialla.