TEHO Sport Tennisliiga: voittoihin HVS ja Smash

27.11.2021  |  20:45  |  Raportit

Oulun Verkkopalloseura ja Tampereen Tennisseura tasasivat pisteet Nallisportissa 2–2. TaTSin debytantti Ilona Haavisto voitti Rinja Kautton kolmen erän jälkeen luvuin 6–3, 2–6, 10–5. Päivän toisesta TaTSin voitosta vastasi Emilia Hartman Heidi Sarkkista vastaan erin 7-6, 6-2.

OVS:n voitosta kaksinpelissä vastasi Saskia Soome voittamalla Irina Rissasen erin 6–4, 6–1. Oululaiset voittivat myös nelinpelin, kun Sofia Holopainen ja Saskia Soome kukistivat Emilia Hartmanin ja Ilona Haaviston tiukan ottelun jälkeen luvuin 6–4, 2–6, 11–9.

OVS:n Heidi Sarkkinen: ”Tämän päivän peleissä oli isot panokset ja meillä oli tavoitteena saada pisteitä kasaan. Koko joukkue oli hyvin valmistautunut ja ei ollut kaukana saada vielä piste lisää ykkösten ja kakkosten pelistä. Nelinpelistä oli sitten tärkeä saada se tarvittava piste ja meidän joukkueemme pelasi loistavasti paineen alla viimeisessä erässä, kun vastustajilla oli kolme ottelupalloa. Fiilis oli hyvä ja kaikki tsemppasi toisiaan, myös yleisöä oli hyvin, jotta saatiin kannustusta tärkeisiin peleihin.”

 ”Oma peli Emilia Hartmania vastaan oli raskas ja pitkä, ja meillä oli tiukkoja geimejä ja pitkiä palloralleja.”

HVS-Tennis kukisti Lahden Verkkopalloseuran 4–0. Emelie Gabran voitti Emma Kuusiston luvuin 6–4, 6–0, Stella Remander Satu Kyyrän 7–5, 6–4 ja Sade Scharlin Heta Nuutisen erin 6–0, 6–7, 10–5. Nelinpelissä kaksikko Gabran/Remander voittivat Kuusiston ja Kyyrän erin 6–3, 6–1.

Helsingissä Smash Centerissä kohtasivat Smash ja Åbo Lawn-Tennis Klubb ja voittoon pelasi Smash lukemin 3-1. Smashin voitosta vastasivat kaksinpelissä Ella Haavisto ja Nuppu Palm . Haavisto voitti Saara Aerilan 6-0, 6-1 ja Palm niin ikään Emilia Järvisen 6-1, 6-4. ÅLK:n voitosta vastasi Asta Miettinen ottelussaan Natalia Papsevia vastaan. Nelinpelissä Piia Suomalainen ja Ella Haavisto voittivat Annika Hakovirran ja Asta Miettisen 6-1, 6-0.

TEHO SPORT TENNISLIIGAN KOTISIVUT

TEHO Sport Tennisliiga jatkuu naisten osalta 03.12. ottelulla HVS – Smash.

Jaa:

Seuraava uutinen: TEHO Sport Tennisliiga:… →