TEHO Sport Tennisliiga Cup: seurajoukkueiden Suomen mestaruuksista pelataan viikonloppuna Tampereella

30.6.2020  |  14:37  |  Ennakot

Ulkokenttien seurajoukkueiden Suomen mestaruuksista pelataan tulevana viikonloppuna 3.-5.7. Tampereen Tenniskeskuksella. Turnausjärjestäjinä toimivat Tampereen Tennisseura ja Valkeakosken Tennis. Helsinkiläinen HVS-Tennis (kuvassa) on hallitseva mestari niin naisissa kuin miehissä (lue lisää viime vuoden turnauksesta täältä).

Miehet
TVS, HVS, VarTe, VT, TaTS, Smash-Kotka, Break Point, Ducks

Naiset
ÅLK, Smash, HVS, LVS, OVS, Smash-Kotka, TVS, TaTS

Kahdeksan miesten ja kahdeksan naisten joukkuetta tavoittelee Suomen mestaruutta Tampereella. Turnauksen kaaviot arvotaan pelipaikalla ennen ensimmäisiä otteluita perjantaina 3.7. Niin naisten kuin miesten sarjoissa sijoitetaan neljä joukkuetta. Sijoitukset määräytyvät pelipaikalla olevien joukkueiden parhaimpien kaksinpelaajien mukaan – miehissä huomioon otetaan kolme ja naisissa kaksi parasta. Kaaviot pelataan molempiin suuntiin, eli sunnuntaina on vuorossa niin mestaruusottelut kuin putoamiskarsinnat.

KAAVIOT: MIEHET | NAISET (julkaistaan perjantaina ennen klo 14:00)

Miehissä yhdessä otteluparissa pelataan kolme kaksinpeliä ja tarvittaessa kaksi nelinpeliä. Naisten ottelupari sisältää kaksi kaksinpeliä ja tarvittaessa yhden nelinpelin. Yksittäisten otteluiden kolmas ja ratkaiseva erä pelataan kymmenen pisteen ottelutiebreikkinä.

Sekä naisten että miesten viimeiset joukkueet putoavat suoraan I-divisiooniin. Naisissa I-divisioonan voittaja nousee suoraan liigatasolle ensi vuodeksi ja miehissä divisioonavoittajat pääsevät karsimaan kahdesta paikasta yhdessä liigan toiseksi viimeisen kanssa myöhemmin kesällä.

Turnausohjelma
Perjantai – klo 14:00 puolivälierät
Lauantai – klo 10:00 välierät ja alakaavion ensimmäiset ottelut
Sunnuntai – klo 10:00 loppuottelut, pronssiottelut, putoamiskarsinnat

Turnauksesta ei lähetetä livestreamia, mutta tapahtumia voit seurata livescoren kautta. Julkaisemme seurantasivun lähempänä tapahtumaa.

I-divisioonat pelataan Jyväskylässä, Espoossa ja Kouvolassa

Viikonloppuna pelataan keskitetysti myös Suomen toiseksi korkeimman sarjatason ottelut. Miesten I-divisioonat pelataan Jyväskylässä ja Espoossa sekä naiset iskevät Kouvolassa. Katso kaaviot ja otteluohjelmat alla olevista linkeistä. Ottelut alkavat perjantaina, lauantaina pelataan välierät ja divisioonavoitoista kamppaillaan sunnuntaina klo 10:00 alkaen jokaisella paikkakunnalla.

NAISTEN I-DIVISIOONA | KOUVOLA, KOSKENRANTA
MIESTEN I-DIVISIOONA A-LOHKO | JYVÄSKYLÄ, KILLERIN TENNISKESKUS
MIESTEN I-DIVISIOONA B-LOHKO | ESPOO, TAPIOLAN TENNISPUISTO

Naiset | Kouvola
RoVS, HVS 2, GVLK, TaTS 2, LT, KoTS, TaTS 3, Smash-Kotka 2

Miehet A-lohko | Jyväskylä
JTS, OVS, ÅLK 2, HVS 2, TTS, KTS, LVS, SVS

Miehet B-lohko | Espoo
HLK, OVS 2, ÅLK, TCT, Smash, KarTe, V-P, STS

Jaa:

Seuraava uutinen: TEHO Sport Tennisliiga… →