HVS-Tennis juhlii jälleen tuplamestaruutta ulkokentillä

7.7.2019  |  15:21  |  Raportit, Seurat

Ulkokenttien parhaat seurat ovat nyt selvillä. TEHO Sport Tennisliiga Cupien voittoja juhlivat sekä naisissa että miehissä HVS-Tennis, joka onnistui puolustamaan viime vuotisia mestaruuksiaan.

Sekä naisten että miesten loppuottelut näkivät ratkaisunsa jo kaksinpeleissä. Naisten puolella HVS:n Anastasia Kulikova kukisti Smashin Stella Remanderin 6-2, 6-0 ja Laura Hietaranta juhli voittoa Tanja Tuomea vastaan luvuin 6-1, 6-1. HVS:n joukkueeseen kuuluivat Kulikova, Hietaranta, Peppi Ramstedt, Johanna Ranta-aho ja kapteeni Emma Laine.

HVS – Smash 2-0
Anastasia Kulikova – Stella Remander 6-2, 6-0
Laura Hietaranta – Tanja Tuomi 6-1, 6-1

– Fiilis ollut tosi hyvä koko viikonlopun. Meillä oli iso HVS-porukka matkassa täällä Tampereella ja olemme viihtyneet erinomaisesti. Anastasia pelasi ensimmäiset massapelinsä tänä kesänä, joten hänelle oli hyvä saada matseja ensi viikolla alkaviin massakilpailuihin ammattilaiskiertueella. Laura on pelannut todella hyvin Fed Cupin jälkeen maailmalla ja oli todella kiva nähdä hänen hyvää asennetta ja taktista pelaamista. Peppi pelasi hienosti perjantaina ja minulle sekä Johannalle jäi ”äiti-roolit” turnauksessa, kommentoi kapteeni Laine.

Miesten loppuottelussa ykkös- ja kakkospelaajien otteluissa olivat HVS:n Patrik Niklas-Salminen ja Patrick Kaukovalta erittäin vahvoja Smash-Kotkan Ville-Petteri Ahtia ja Verneri Tuomea vastaan. Mestaruuden ratkaisi jännittävässä kolmospelaajien ottelussa Aaro Pöllänen voittaen Mika Kososen 3-6, 6-4, 10-3. HVS:n mestarijoukkueessa olivat myös Sami Huurinainen, Aleksi Tuukkanen ja Aleksi Löfman.

HVS – Smash-Kotka 3-0
Patrik Niklas-Salminen – Ville-Petteri Ahti 6-1, 6-2
Patrick Kaukovalta – Verneri Tuomi 6-3, 6-3
Aaro Pöllänen – Mika Kosonen 3-6, 6-4, 10-3

– Tosi hyvät fiilikset jäi kaikilla viikonlopusta. Saatiin kova joukkue kasaan ja tavoitteenamme oli kulta ja se hoitui. Aaro pelasi finaalissa hienosti ratkaisuhetkillä ja näin pääsi ansaitusti ensimmäistä kesäliiga-mestaruutta juhlimaan. Tuukkasen Aleksi jaksoi hyvällä keskittymisellä ja omistautumisellaan hoitaa kapteenin tehtävät läpi viikonlopun, kertoivat Niklas-Salminen ja Kaukovalta.

Pronssia pääsivät juhlimaan naisissa Åbo Lawn-Tennis Klubb ja miehissä Tampereen Tennisseura.

ÅLK – TaTS 2-0
Liisa Vehviläinen – Emma Eerola 6-3, 6-1
Asta Miettinen – Martina Minetti 0-6, 6-4, 10-5

TaTS – VT 3-0
Roni Rikkonen – Jukka Kohtamäki 3-6, 6-0, 15-13
Martin Rämmal – Joonas Salonen 6-0, 6-0
Peetu Pohjola – Mikko Rouvala 5-7, 6-3, 10-8

TULOKSET

I-divisioonien voittajat miehissä FD ja LVS sekä naisissa OVS

Miesten I-divisioonien voittoja ja pääsyä TEHO Sport Tennisliiga Cupin karsintaan juhlivat Flying Ducks ja Lahden Verkkopalloseura. Miesten TEHO Sport Tennisliiga Cupissa jäi viimeiseksi Jyväskylän Tennisseura, joka putoaa suoraan I-divisioonaan, ja toiseksi viimeiseksi TVS-Tennis. TVS, FD ja LVS karsivat loppukesästä kahdesta paikasta Suomen korkeimmalle tasolle ensi kesäksi.

Naisten puolella liigan viimeiseksi jäi Lahden Tenniskerho, joka tippuu sarjaporrasta alemmas. I-divisioonan voittaja Oulun Verkkopalloseura nousee puolestaan TEHO Sport Tennisliiga Cupiin ensi vuodeksi.

TULOKSET

Jaa:

Seuraava uutinen: Viikkoennakko 28/2019 – →