Tammisen blogi Puhtaasti paras -sivuilla

2.3.2009  |  15:00

Allekirjoita vetoomus!

Vaasan Sportin päävalmentaja, kokenut kiekkoammattilainen Juhani Tamminen on ADT:n ja Fazerin yhteisen Puhtaasti paras -ohjelman helmikuun blogivieras. Tamminen korostaa olevansa ylpeä siitä, että hän on urheillut jo 42 vuotta puhtaasti. Puhtaasti urheileva ja valmentava saa nukkua yönsä rauhassa, hän muistuttaa.

Juhani Tamminen kertaa blogikirjoituksessaan mentorinsa Juhani "Juuso" Wahlstenin viisaita sanoja: "Pelihomman salaisuus ei ole aineissa, fysiikassa tai taktiikassa. Sen salaisuus on olla oikeaan aikaan oikeassa paikassa. Sen opit harjoittelemalla ja ajattelemalla." Tamminen on opettanut myös joukkueensa olemaan ylpeästi puhtaan urheilun lipunkantaja.

Juhani Tammisen Slow and steady gets you ready -blogi on kokonaisuudessaan luettavissa ja kommentoitavissa osoitteessa http://blog.puhtaastiparas.fi/.

Puhtaasti paras -ohjelman Viestikapula-blogissa käydään keskustelua puhtaasta urheilusta ja reilusta pelistä. Blogissa julkaistaan joka kuukausi yhden urheilijan tai urheilusta kiinnostuneen kirjoitus. Juhani Tamminen haastaa maaliskuun Viestikapula-blogin viestinviejäksi kansanedustaja, urheilujohtaja Ilkka Kanervan.

Allekirjoita vetoomus!

167 tennispelaajaa on allekirjoittanut Puhtaasti paras -vetoomuksen. Allekirjoittaja tukee reilua peliä, puhdasta ja kilpakumppaneita kunnioittavaa urheilua.
Käy allekirjoittamassa, jos et ole vielä sitä tehnyt.

Jaa:

Seuraava uutinen: Suomen DC-joukkue Koldingissa… →