Syyskokous vahvisti tenniksen strategian 2024 sekä toimintasuunnitelman ja talousarvion 2021

28.11.2020  |  13:04  |  Artikkeli

Suomen Tennisliitto ry:n sääntömääräinen syyskokous järjestettiin lauantaina 28.11.2020 Helsingissä. Syyskokous vahvisti tenniksen uuden strategian 2021-2024 sekä toimintasuunnitelman ja talousarvion 2021.

Syyskokouksessa valittiin myös uusi liittohallitus. Kokouksessa valittiin neljä henkilöä hallitukseen vuosiksi 2021-2022. Erovuoroisista jäsenistä valittiin uudelle kaudelle Pasi Ahti, Antti Aine ja Kirsi Lassooy sekä uutena jäsenenä hallitukseen valittiin Minttu Lampinen. Hallituksen puheenjohtajana jatkaa Toni Pokela sekä jäseninä Kimmo Karviala, Markku Savusalo, Anni Tuulos ja Matti Kyytsönen.

Syyskokous vahvisti myös uuden tenniksen strategian 2021-2024. Strategiaa on työstetty läpi vuoden jäsenseurojen kanssa ja nyt pääsemme yhdessä rakentamaan tennisyhteisön tulevaisuutta. Strategisiksi valinnoiksi muodostuivat menestyvä huipputennis, kehittyvä kilpatennis ja kasvava harrastetennis. Ydintoimintoja ovat kilpailutoiminta, valmennustoiminta, seuratoiminta ja tapahtumat. Strategian toteutumisen onnistumisen edellytyksinä nähdään viestintä ja markkinointi, digitalisaatio, osaamisen kehittäminen, resurssit ja olosuhteet. Koko toimintaa ohjaa uudistunut vastuullisuusohjelma: hyvä hallinto, turvallinen toimintaympäristö, yhdenvertaisuus ja tasa-arvo, ympäristö ja ilmasto sekä antidoping.

TENNIKSEN STRATEGIA 2024 (KOKO VERSIO, PDF)
TENNIKSEN STRATEGIA 2024 (YHTEENVETO, PDF)

Lisäksi syyskokous vahvisti uuden strategiakauden ensimmäisen toimintavuoden toimintasuunnitelman ja talousarvion. Kokouksessa päätettiin myös toimintasäännön muuttamisesta ja vahvistettiin liiton  jäsenmaksut ja muut sääntöihin perustuvat maksut.

TOIMINTASUUNNITELMA 2021 (PDF)
TALOUSARVIO 2021
MAKSUT 2021
TOIMINTASÄÄNNÖN MUUTOS

Tennisliiton pitkäaikainen seurapalvelupäällikkö Henrik Zilliacus siirtyi syksyllä muiden haasteiden pariin. Hänet palkittiin Tennisliiton hopeisella ansiomerkillä. Lisäksi pitkäaikaista hallituksen jäsentä Hannu Granrothia kiitettiin merkittävästä panoksesta tenniksen eteen liittohallituksen jäsenenä.

Jaa:

Seuraava uutinen: Antinheimo ja Eerola… →