Syyskokous lähestyy, tutustu agendaan ja tervetuloa mukaan!

15.10.2023  |  13:12  |  Seurat

Suomen Tennisliiton sääntömääräinen syyskokous järjestetään lauantaina 11. päivä marraskuuta klo 13.00 alkaen Clarion-hotellissa Helsingissä.

Syyskokouksessa valitaan uusi puheenjohtaja alkavalle kaksivuotiskaudelle 2024-2025; nykyisen puheenjohtajan Toni Pokelan edustuskausien ollessa täynnä. Kokouksessa valitaan myös viisi jäsentä liittohallitukseen erovuoroisten tilalle sekä vahvistetaan jäsenmaksut, talousarvio ja toimintasuunnitelma vuodelle 2024.

Kutsumme Suomen Tennisliiton jäsenseurat sääntömääräiseen syyskokoukseen, joka pidetään

 

Aika: Lauantai 11.11.2023 klo 13.00 alkaen
Paikka: Clarion -hotelli, kokoustilat, 2. krs Tyynenmerenkatu 2 00220 HELSINKI

 

Kokouksen esityslista on nähtävillä www.tennis.fi/syyskokous ja kokousmateriaalit julkaistaan samalla sivulla perjantaina 3.11.2023.

Ehdollepanotoimikunnan ehdotukset puheenjohtajaksi ja uusiksi liittohallituksen jäseniksi

Tennisliiton ehdollepanotoimikunta on työstänyt kevään, kesän ja alkusyksyn aikana ehdotuksen syyskokoukselle uudesta puheenjohtajasta ja hallituksen jäsenistä.

Prosessiin saivat Tennisliiton jäsenseurat ehdottaa henkilöitä ja ehdollepanotoimikunta on käynyt laajat taustoitukset ja haastattelukierrokset näiden pohjalta. Ehdotuksen pohjalla on on ajatus, että Tennisliiton hallituksessa olisi paras mahdollinen edustus liike-elämäosaamista, tennisosaamista sekä myös valtakunnallista kattavuutta.

Ehdollepanotoimikuntaan kuuluvat Olli-Pekka Salovaara (puheenjohtaja), Hannu Granroth, Kirsi Lassooy, Sam Nieminen, Jyrki Sarkkinen, Peik Tuomolin ja Jenni Vuola.

Ehdollepanotoimikunta esittää syyskokoukselle yksimielisesti alla olevia henkilöitä:

EHDOLLA PUHEENJOHTAJAKSI

Esa Kiiskinen

Tennisyhteisön kanssa on ollut hienoa tehdä työtä nyt vuoden kestäneen hallituskauteni aikana; opin koko ajan lisää ja olen otettu ehdokkuudesta puheenjohtajaksi.

Urheilutaustaa itselläni on jalkapallosta, jota pelasin A-junioriksi asti. Sen jälkeen pelasin jenkkifutista ja vaihto-opiskelin Yhdysvalloissa; lajin parista minulta löytyy myös Euroopan mestaruus. Aikuisiällä olen juossut maratoneja yhteensä 101. Kun juoksu ei enää tullut kysymykseen, etsin uutta lajia ja löysin tenniksen noin kolme vuotta sitten. Hurahdin lajiin ja tällä hetkellä pelaan vähintään viitenä päivänä viikossa.

Vuodesta 1990 olen toiminut K-ruokakauppiaana, olen myös Keskon hallituksen puheenjohtaja. Koen olevani mahdollistaja, tuon omaa osaamistani lajiyhteisöön erityisesti taloudellisten resurssien vahvistamisen näkökulmasta; uskon niin lajin kuin itseni saavan yhteistyöstä paljon.

EHDOLLA LIITTOHALLITUKSEN JÄSENIKSI

Minna Vuorensyrjä

Olen aktiivinen ja aikaansaapa ns. tenniksen sekatyöläinen, lajin aikuisena aloittanut ja siitä kovasti innostunut henkilö. Olen aktiivisen harrastustoiminnan lisäksi valmentanut minejä, toiminut tennisseuran hallituksessa ja nyt myös Variston Tenniksen hallituksen puheenjohtajana. Toimin myös seuramme läheisen sidosryhmän, halliyhtiö Länsi-Vantaan Tenniskeskus Oy:n hallituksessa.

Olen toiminut kaksi vuotta VarTen hallituksen puheenjohtajana, jonka aikana seuran toimintaa on kehitetty monella saralla, asiakaskokemus edellä – unohtamatta työntekijäkokemusta. Seuran toiminnasta on tehty aktiivista ja eri pelitapahtumat kokoavat niin harrastajia, kuin kilpapelaajia yhteen.

Työskentelen tällä hetkellä Oral Hammaslääkäreillä yksikön päällikkönä, vastaten asiakaspalvelusta ja myynnistä. Taustani työelämässä on vahvasti asiakaspalvelun johtaminen ja kehittäminen, ja tässä roolissa olen työskennellyt mm.  Sanoma-konsernissa ja Finnair-konserniin kuuluvalla Aurinkomatkoilla.

Hannu Piiroinen

Päivätyökseni teen Business Controlling töitä Stora Ensolla, mutta vapaa-ajalla vietän aikaani paljon myös tenniksen parissa. Tampereen Tennisseuran kasvattina pääsin jo junnuna näkemään ja kokemaan maamme kovimpien pelimiesten harjoittelua ja pelaamista. Peliurani toki kalpenee Veli Paloheimon ja Lauri Kiiskin rinnalla, mutta pääsin tenniksen avulla Yhdysvaltoihin pelaamaan yliopistotennistä ja Suomessa pelasin korkealla tasolla. Omat kilpailupäivät ovat jo taakse jäänyttä elämää, mutta pyrin edelleen käymään tenniskentällä pari kertaa viikossa.

Olen toiminut jo vuosia Grani Tenniksen hallituksessa, joista 8 vuotta toimin puheenjohtajana. Tämän lisäksi olen vuosien varrella ollut mukana useissa Tennisliiton toimikunnissa/advisory boardeissa, joista viimeisimpinä eettinen toimikunta ja kilpailutoiminnan advisory board. Suomen tennis on tällä hetkellä mahtavassa nosteessa. Tästä on hyvä ponnistaa vielä korkeammalle, toivottavasti saan olla siinä mukana!

Johanna Juujärvi

Olen aktiiviharrastaja tenniksen parissa, käyn seuravalmennuksessa ja kilpailen eri seniorisarjoissa. Olen innoissani mahdollisuudesta päästä Tennisliiton hallitukseen.

Kotoa löytyy toisen senioripelaajan lisäksi kilpapelaaja ja harrastekilpapelaaja, joiden vanhempana on ilo seurata junioritoiminnan kehittymistä. Vaikka tenniksen harrastajien määrä on jatkanut kasvuaan ja liikuttaa suomalaisia, on jatkettava töitä, jotta palvelut vastaavat tarpeita ja kasvulle on pohjaa jatkossakin. Kuulen mielelläni muiden näkemyksiä kehitystarpeista ja uskon yhdessä tekemiseen.

Juha Hammaren

Nimeni on Juha Hammarén ja synnyin Tampereella 1960, missä myös 70-luvulla aloitin tennisurani TaTS:ssa. Pelasin kilpaa abiturientiksi asti, jonka jälkeen lähdin opiskelemaan Turkuun ja aktiiviseen kilpatennikseen tuli taukoa. Olen koulutukseltani varatuomari ja eMBA (kauppakorkekoulu). Nykyään toimin Aktia Pankki Oyj:n toimitusjohtajana. Perheeseeni kuulu vaimoni Taina ja kolme lasta, joilla jokaisella on omat perheet ja lapsenlapsia on nykyään kuusi. Meillä on omakotitalo Lohjalla, mutta viikolla olemme paljon Helsingissä.

Nykyään pelaan tennistä aktiivisesti, olen Lohjan 60-vuotiaiden joukkueen kapteeni  ja Suomen Senioritenniksen hallituksen jäsen. Lapsenlapsemme ovat myös  innostuneita tenniksestä ja heidän harrastuksensa kehittymistä olen päässyt seuraamaan läheltä.

Gabor Lovro

Olen toiminut valmentajana vuodesta 2002 alkaen. Olen kuluneen 20 vuoden aikana valmentanut pelaajia vauvasta vaariin ja aloittelijoista kilpapelaajiin.

Valmentamisen ohella olen ollut vahvasti mukana seuratoiminnassa. Olen vastannut aikuisvalmennuksesta, U10-valmennuksesta, liigajoukkueesta, viestinnästä ja lähes kaikesta, mitä seuratyöhön kuuluu.

Elokuusta 2020 olen toiminut Hyvinkään Tennisseuran toiminnanjohtajana ja siitä alkaen erityisesti pienten ja keskisuurten seurojen huolet ja murheet ovat olleet sydämelläni. HyTS:ssä olemme kehittäneet toimintaa valtavasti, joista tunnustuksena Tennisliiton Vuoden seurateko (2021) ja ESLU:n Vuoden Urheiluseura (2022).

Olen toiminut myös kilpailunjohtajana vuodesta 2008 ja olen päässyt järjestämään seuran lohkokisoista koululaisten mestaruuskisoihin eri kokoisia ja tasoisia kansallisia kisoja, sekä ollut järjestämässä kansainvälisiä kisoja TE-kisoista ITF World Tennis Tour -kisoihin. Olen ollut mukana Tennisliiton eri toimikunnissa ja advisory boardeissa, sekä toiminut kilpailunjohtajien kouluttajana vuodesta 2012.

Jaa:

Seuraava uutinen: TEHO Tennisliiga: Smash… →