Suorita vastuullinen valmentaja -verkkokurssi – kurssi on veloitukseton 2021 vuoden loppuun

3.9.2021  |  16:08  |  Seurat

Vastuullinen valmentaja -verkkokurssi on suunnattu kaikille ohjaajille ja valmentajille – lajista, valmennuskokemuksesta tai -taustasta riippumatta. Kurssin voivat suorittaa palkatut ja vapaaehtoiset valmentajat ja ohjaajat, mutta myös muut liikunnan ja urheilun parissa toimivat tahot. Kurssi on suoritettavissa missä ja milloin tahansa – ajasta ja paikasta riippumatta.

– Kurssi lanseerattiin elokuussa ja se on otettu kiinnostuksella vastaan urheiluyhteisössä. Lajiliitot ja muut kurssia tarjoavat tahot ehtivät miettiä loppuvuoden aikana, kuinka ottaa kurssi osaksi esimerkiksi omaa koulutustoimintaa, taustoittaa Olympiakomitean seura- ja jäsentoimintayksikön johtaja Jaana Tulla.

– Voimme kaikki osaltamme olla tekemässä entistä vastuullisempaa ja turvallisempaa toimintaympäristöä. Vastuullinen valmentaja -verkkokurssi on hieno ja tärkeä koulutuskokonaisuus koko urheiluyhteisölle. Sisällytämme kurssin valmentaja- ja ohjaajakoulutuksiimme sekä tenniksen laatuseuraohjelmaan (tähtiseura). Suosittelemme kurssin suorittamista kaikille tennisvalmentajille ja myös laajemminkin koko tennisyhteisölle, sanoi tenniksen vastuullisuusohjelmasta vastaava Jarno Tiusanen.

Vastuullinen valmentaja -verkkokurssi on suoritettavissa osoitteessa oppimisareena.fi. Verkkokurssi on maksuton 31.12.2021 saakka. Verkkokurssi kustantaa 10 €/henkilö 1.1.2022 lähtien. Kurssin suorittaminen edellyttää rekisteröitymistä Suomisportiin.

Voisiko vastuullisuus olla valmennuksesi kulmakivi?

 

Vastasitko kyllä? Hienoa!

 

Vastuullinen valmentaja -verkkokurssin tavoitteena on edistää parempaa valmennusta ja turvallista toimintaympäristöä. Verkkokurssi lisää urheilutoimijoiden yhteistä tietoisuutta ja ymmärrystä vastuullisesta valmentamisesta sekä fyysisesti, henkisesti ja sosiaalisesti turvallisen toimintaympäristön edistämisestä.

 

LUE LISÄÄ VASTUULLINEN VALMENTAJA -VERKKOKURSSISTA

Jaa:

Seuraava uutinen: Lisää lippuja myyntiin!… →