Lisää lippuja myyntiin! Maaottelu Suomi – Intia pelataan 1500 yleisökapasiteetilla – varmista paikkasi tapahtumaan nyt!

3.9.2021  |  16:49  |  Artikkeli

Suomen miesten maajoukkue, Cinia Davis Cup Team Finland, kohtaa Intian Espoo Metro Areenalla 17.-18.9.2021. Ottelu on Davis Cupin I-ryhmän ottelu.

Tennisliitto on valmistellut tapahtumaa viranomaisohjeiden pohjalta terveysturvallisesti. Nyt saatujen päivitysten johdosta (lue lisää) pääsemme toteuttamaan tapahtuman ainakin 1500 henkilön päivittäisellä yleisömäärällä.

– Rajoitukset ovat asettaneet tapahtuman suunnittelulle isoja haasteita. Olemme alusta asti rakentaneet tapahtumaa turvallisuus edellä ja nyt voimme ilolla antaa lisätietoja tapahtuman toteutuksesta. Lauantain päätöspäivälle on lippuja jäljellä noin 500 ja perjantaille hieman enemmän, eli nyt kannattaa varmistaa paikkasi tapahtumassa. Kaikista haasteista huolimatta on todella hienoa päästä järjestämään tämän kokoluokan tapahtuma pitkän tauon jäljiltä – tätä on odotettu, kommentoi Tennisliiton toimitusjohtaja Teemu Purho.

LUE LISÄÄ TAPAHTUMASTA
OSTA LIPPUJA

Yhdessä enemmän – yhdessä menestyen

Tapahtuma järjestetään terveysturvallisesti viranomaisohjeet huomioiden. Tehdään tapahtumasta yhdessä viihdyttävä ja turvallinen:

 

  • ole vastuullinen, huolehdi hygieniasta ja ennen kaikkea: älä saavu kipeänä paikalla
  • hallilla on käytössä runsaasti käsidesipisteitä
  • tulemme edellyttämään kasvomaskin käyttöä
  • tehostettu siivous ja opastus
  • Katsomopaikkoja myydään riittävien turvavälien takaamiseksi vain joka toiselle istuimelle. Samaan seurueeseen kuuluvat voivat siirtyä istumaan vierekkäin.

Nieminen: ”Odotan innolla tulevaa maaottelua, sillä tiedän joukkueen olevan iskukykyinen”

Suomen joukkueen muodostavat Emil RuusuvuoriHenri KontinenHarri HeliövaaraOtto Virtanen ja Patrik Niklas-Salminen sekä kapteeni Jarkko Nieminen. Mukana ovat myös fysioterapeutti Joni Honkaniemi ja varapelaaja Iiro Vasa.

– Tuttu ja vahva viisikko. Jokainen on erinomainen yksilö- ja joukkuetasolla. Odotan innolla tulevaa maaottelua, sillä tiedän joukkueen olevan iskukykyinen, kommentoi Nieminen.

Tämän hetkisen tiedon mukaan on Intia saapumassa Suomeen seuraavalla viisikolla (rankingit 30.8.2021): Prajnesh Gunneswaran (ATP-156), Ramkumar Ramanathan (ATP-204), Saketh Myneni (ATP-582), Rohan Bopanna (nelinpelin ATP-48) ja Divij Sharan (nelinpelin ATP-81).

Suomen pelaajat ovat maailmanlistalla seuraavasti: Ruusuvuori (ATP-66), Virtanen (ATP-423), Niklas-Salminen (ATP-489), Kontinen (nelinpelin ATP-45) ja Heliövaara (nelinpelin ATP-76).

LUE LISÄÄ

Ohjelma

Ottelut pelataan Espoo Metro Areenalla 17.-18.9.2021. Perjantaina pelataan kaksi kaksinpeliä klo 18.00 alkaen ja lauantaina on vuorossa nelinpeli sekä kaksi kaksinpeliä klo 14.00 alkaen.

LUE LISÄÄ TAPAHTUMASTA
OSTA LIPPUJA

Jaa:

Seuraava uutinen: Smash-Kotka ja MLK… →