Suomi kohtaa Maltan tiistaina – livestream etäseuraajille

16.4.2019  |  10:13  |  Raportit

Suomen naisten maajoukkue, Cinia Fed Cup Team Finland, avasi kotiturnauksensa maanantaina vakuuttavalla voitolla Islannista – lue lisää täältä. Tänään asettuu vastaan Malta.

Suomen eilisessä ottelussa kaksinpelivoittoja juhlivat Anastasia Kulikova ja Mia Eklund sekä nelinpelissä duo Emma Laine/Kulikova otti voiton. Suomen joukkueen täydentää Laura Hietaranta. Malta avaa kisaurakkansa tänään. Joukkueessa ovat Elaine Genovese, Maria Giorgia Farrugia Sacco, Maja Glumac ja Krysta Dimech. Klo 15:00 alkavassa ottelussa pelataan ensin kakkospelaajien kaksinpeli, jonka jälkeen isketään ykkösten kaksinpeli sekä nelinpeli.

Lipunmyynti on käynnissä täällä tai lippuja saa myös ovelta. Päivälipun hinta on 10 euroa ja viikkolipun 25 euroa. Etäseuraajille on tarjolla livestream täällä. Kaikkien otteluiden tulosseuranta täältä.

Suomen lohkossa pelataan tänään myös toinen ottelu, kun Liettua kohtaa Islannin. Lisäksi B-lohkossa pelataan otteluparit Pohjois-Makedonia – Kosovo ja Kypros – Algeria.

LOHKOJEN TILANTEET
KUVAGALLERIA

Suomen loppuviikon ohjelma on nyt myös selvillä. Suomi pelaa alkulohkon viimeisen ottelunsa perjantaina klo 12:00 Liettuaa vastaan ja lauantaina klo 12:00 alkaen on vuorossa turnauksen päättävä sijoitusottelu.

Kuinka pelataan?

Turnauksen virallisessa arvontilaisuudessa joukkueet jaettiin A- ja B-lohkoon – lue lisää täältä. Lohkojen sisällä maat pelaavat kaikki kaikkia vastaan, joiden perusteella muodostuu lohkon sisäinen järjestys. Turnauksen päätöspäivänä lauantaina 20.4. pelataan sijoitusottelut: A1-B1, A2-B2, A3-B3, A4-B4.

Lohkovoittajien välinen ottelu on nousukarsintaottelu II-ryhmään.

Jaa:

Seuraava uutinen: Suomi jatkoi vakuuttavasti… →