Fed Cup -kotiturnauksen lohkot tehty – Suomi kohtaa alkulohkossa Liettuan, Maltan ja Islannin

14.4.2019  |  16:14  |  Ennakot

Sunnuntaina arvottiin naisten maajoukkueen kotiturnauksen lohkot virallisessa Official Draw -tilaisuudessa.

Fed Cupin Eurooppa/Afrikka III-ryhmän lohkojaot tehtiin Talin Tenniskeskuksella sunnuntaina. Alunperin kymmenen joukkuetta piti saapua turnaukseen, mutta Kamerun jätti saapumatta paikalle – näin mukana on yhdeksän joukkuetta. Suomi arvottiin neljän joukkueen lohkoon, jossa ovat myös Liettua, Malta ja Islanti. Otteluaikataulut julkaistaan sunnuntai-illan aikana.

– Ihan hyvä fiilis lohkosta, vaikka meidät arvottiinkin ykköseksi sijoitetun Liettuan lohkoon. Itseasiassa mieluummin valitsisin Liettuan kuin toiseksi sijoitetun Kyproksen. Yhteenvetona tiedämme nyt maat keitä vastaan pelaamme ja nyt voimme toden teolla keskittyä tuleviin otteluihin, kommentoi kapteeni Emma Laine.

Lohko A Lohko B
Liettua Kypros
Suomi Pohjois-Makedonia
Malta Algeria
Islanti Kongo
Kosovo

Lohkon sisällä joukkueet pelaavat kaikki kaikkia vastaan maanantain ja perjantain aikana. Sijoitusten perusteella pelataan turnauksen päätöspäivänä lauantaina sijoitusottelut. Lohkojen voittajat pelaavat vastakkain noususta II-ryhmään.

KUVAGALLERIA

Turnauksen avauspäivänä yleisöllä on vapaa sisäänpääsy Tennisliiton ja naisten maajoukkueen pääyhteistyökumppanin Cinian toimesta. Ottelut alkavat maanantaista torstaihin klo 15:00 ja perjantaina sekä lauantaina klo 12:00. Yhdessä otteluparissa pelataan kaksi kaksinpeliä ja yksi nelinpeli – ottelupari pelataan yhdellä kentällä siten, että ensin pelataan kaksinpelit ja lopuksi nelinpeli.

Tapahtuman lipunmyynti on käynnissä Lippuagentti-palvelussa. Koko viikon lippu kustantaa 25 euroa ja päiväkohtaiset liput 10 euroa. Lippuja on myynnissä myös paikan päällä.

Jaa:

Seuraava uutinen: Fed Cup: Suomi… →