Suomi kohtaa kotikentällään Portugalin 2.-4.2.2024

26.11.2023  |  15:17  |  Ennakot

Suomen miesten maajoukkue, Porsche Davis Cup Team Finland, kohtaa seuraavaksi Portugalin kotikentällään 2.-4.2.2024. Ottelu on Davis Cup Qualifiers -tasoa, eli kansankielellä MM-karsintaottelu.

Tarkempi pelipaikka ja -ajat selviävät myöhemmin, kuten myös lipumyynnin aloitus.

Historiallisen MM-välieräpaikan Málagassa saavuttanut miesten maajoukkue ja Portugali ovat kohdanneet toisensa kahdesti. Vuonna 1968 voitti Suomi ja 2015 oli Portugali etevämpi. Suomen vuosi on pitänyt sisällään voitot Argentiinasta, Kroatiasta, USA:sta ja Kanadasta sekä tappiot Hollannille ja viimeisimpänä MM-välierässä Australialle. Portugali puolestaan hävisi alkuvuodesta Tshekille ja voitti syyskuussa Itävallan.

Suomen joukkueen muodosti Davis Cup Finals -vaiheessa Emil Ruusuvuori, Otto Virtanen, Patrick Kaukovalta, Harri Heliövaara ja Patrik Niklas-Salminen. Syyskuussa Portugalia edustivat Nuno Borges, Joao Sousa, Frederico Ferreira Silva, Gastao Elias ja Francisco Cabral.

Helmikuussa pelataan yhteensä 12 MM-karsintaottelua. Voittajat selviävät syyskuussa pelattavaan finaalivaiheeseen, johon saivat paikkansa jo tämän vuoden finalistit Australia ja Italia sekä arvontatilaisuudessa julkaistut villikorttimaat Espanja ja Iso-Britannia.

DAVIS CUPIN KOTISIVUT

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön Suomen Tennisliitto (@tennisfin) jakama julkaisu

Jaa:

Seuraava uutinen: Viikkoennakko 48/2023 – →