Suomi kohtaa Australian perjantaina MM-välierässä – ”Iso tennismaa ja moninkertainen Davis Cup -voittaja”

23.11.2023  |  00:20  |  Ennakot

Miesten maajoukkue, Porsche Davis Cup Team Finland, saa vastaansa Australian perjantaina MM-välierässä.

Australia voitti Tsekin 2-1, vaikka oli jo hyvin lähellä hävitä molemmat kaksinpelit. Australian ykköspelaaja Alex De Minaur pelasti maansa kääntämällä ykköspelaajien ottelun edukseen, vaikka Jiri Lehecka syötti jo otteluvoitosta 6-4, 5-4 tilanteessa.

AUSTRALIA – TSEKKI 2-1
Jordan Thompson – Tomas Machac 4-6, 5-7
Alex De Minaur – Jiri Lehecka 4-6, 7-6(2), 7-5
Max Purcell/Matthew Ebden – Lehecka/Adam Pavlasek 6-4, 7-5

Suomen ja Australian välinen välieräottelu pelataan perjantaina klo 16.00 paikallista ja klo 17.00 Suomen aikaa. Australia on Davis Cupin viimevuotinen finalisti, maailmanlistan kolmas ja peräti 28-kertainen maailmanmestari.

Australian joukkueen muodostavat Alex De Minaur, Alexei Popyrin, Max Purcell, Jordan Thompson ja Matthew Ebden. Suomen puolestaan Emil RuusuvuoriHarri HeliövaaraOtto VirtanenPatrik Niklas-Salminen ja Patrick Kaukovalta. Maiden kapteenit ovat legendaariset Lleyton Hewitt ja Jarkko Nieminen.

”Taas on kova haaste edessä. Iso tennismaa ja moninkertainen Davis Cup -voittaja. Laajuutta löytyy niin kaksin- kuin nelinpelistä. Nelinpelissä heillä on odotetusti Purcell/Ebden Wimbledon voittajat 2022 ja ykköskaksinpelaajana kovan luokan De Minaur. Kakkospelaajaksi heillä on paljon kovia vaihtoehtoja. Tulee kuka tulee niin ollaan valmiina”, kommentoi kapteeni Nieminen.

TUTUSTU MM-KISASIVUSTOON

Jaa:

Seuraava uutinen: TEHO Tennisliiga jatkuu… →