Suomen Valmentajat valitsi Jarkko Niemisen vuoden valmentajaksi

29.12.2023  |  12:30  |  Raportit

Suomen Valmentajat, urheiluvalmentajien oma yhdistys, valitsi maajoukkueen, Porsche Davis Cup Team Finland, kapteenin Jarkko Niemisen vuoden valmentajaksi.

Niemisen johdolla maajoukkue teki historiaa kerta toisensa jälkeen vuoden aikana. Helmikuussa Suomi voitti Argentiinan Espoossa ja eteni ensimmäistä kertaa Davis Cup Finals -lopputurnaukseen. Syyskuussa MM-kisojen alkulohkovaiheessa lentokeli jatkui ja voitot lajin suurmaista Kroatiasta ja Yhdysvalloista vei joukkueen jo maailman kahdeksan parhaan lopputurnaukseen Málagaan. MM-puolivälierässä oli hallitsevan maailmanmestarin Kanadan taipuminen Suomelle; lopulta välierässä oli Australia vahvempi.

”Tälläkin kertaa Vuoden Valmentajaksi oli monta hyvää ehdokasta, jotka täyttivät menestyskriteerin ja ovat muutenkin esimerkillisiä valmentajia. Yhdistyksenä olemme tehneet viime vuodet vahvasti töitä valmennuskulttuurin muuttamiseksi entistäkin ihmislähtöisemmäksi. Jarkko Nieminen on tunnettu erityisen ihmislähtöisenä valmentajana, joka todella osaa kuunnella urheilijoitaan,” kertoi Suomen Valmentajien puheenjohtaja, käsipallovalmentaja Toni Kallio.

Nieminen on ehdolla vuoden valmentajaksi myös 11.1.2024 järjestettävässä Urheilugaalassa. Maajoukkue on myös ehdolla vuoden joukkueeksi, esikuvaksi ja vuoden sykähdyttävimmäksi hetkeksi (äänestä). Lisäksi Harri Heliövaara on ehdolla vuoden urheilijaksi.

Suomen ja Portugalin maaotteluun myyty yli 10 000 lippua

Tennisilmiön seuraava yhteinen hetki koetaan 2.-3.2.2024 Turussa. Ennakkoon on myyty jo 10 400 lippua; avauspäivälle on kasassa 4700 ja ratkaisupäivälle jo 5700 katsojaa. Kokonaislukema on jo maajoukkuetenniksen historian suurin yleisömäärä; myös ratkaisupäivästä tulee suurin yksittäisen pelipäivän yleisömäärä.

TUTUSTU TAPAHTUMAAN
OSTA LIPUT | TIKETTI.FI

Jaa:

Seuraava uutinen: Koululaisten mestaruuskilpailut onnistuneesti… →