Uusi yleisöennätys jo tässä vaiheessa – 10 000 lippua myytynä!

22.12.2023  |  16:00  |  Raportit

Tennismaajoukkueiden uusi yleisöennätys on tosi asia jo reilu kuukausi ennen tapahtumaa; tulevaan Davis Cup -maaotteluun on myyty jo yhteensä 10 000 lippua! Maaottelun avauspäivälle perjantaille on myyty 4550 lippua ja lauantaille 5450. Gatorade Centerin päiväkohtainen yleisökapasiteetti on 8300.

OSTA LIPUT | TIKETTI.FI
TUTUSTU TAPAHTUMAAN

Miesten maajoukkue, Porsche Davis Cup Team Finland, kohtaa Portugalin Turun Gatorade Centerissä 2.-3.2.2024. Pelipäivien aloitusajat ovat perjantaina 2.2. klo 17.30 alkaen ja lauantaina 3.2. klo 15.00 alkaen. Perjantaina pelataan kaksi kaksinpeliä ja lauantaina nelinpeli sekä 1-2 kaksinpeliä.

Aiempi yleisöennätys oli tämän vuoden helmikuussa, kun Suomen ja Argentiinan ottelua seurasi kahden päivän aikana 9500 katsojaa. Myös päiväkohtainen yleisöennätys on jo nyt rikki, kun Espoossa asetettu korkein lukema 5200 on jo rikki lauantain osalta.

”Tennistä seurataan ja kulutetaan tällä hetkellä enemmän kuin koskaan aiemmin. Tapahtumien osalta olemme onnistuneet luomaan Davis Cupiin kansainvälisestikin arvostetun ja huomioidun elämyksen. On hienoa, että viime helmikuinen yleisöennätys on jo nyt rikki reilu kuukausi ennen tapahtumaa. Nyt jatketaan yhteistyötä sidosryhmiemme kanssa, rummutetaan tapahtumaa tuttuun ja kiihtyvään tahtiin sekä jatketaan hyvää työtämme katsojien ikimuistoisen elämyksen varmistamiseksi”, kommentoi viestintä- ja markkinointipäällikkö Jarno Tiusanen.

Aloita uusi harrastus – etsi seurasi!

Uusi vuosi ja uudet kujeet, mahdollisesti tenniksen parissa? Tennisseurat ympäri Suomea tarjoavat lukuisia eri vaihtoehtoja harrastajille; palveluita löytyy niin junioreille kuin aikuisille tasosta riippumatta. Tutustu seuroihimme ja etsi sopiva itsellesi!

ETSI SEURASI

Jaa:

Seuraava uutinen: Suomen Valmentajat valitsi… →