Suomen Tennisliitto ja Kon-Tiki Tours yhteistyössä kehittämään tenniksen fani- ja harrastusmatkailua

2.9.2019  |  09:00  |  Yhteistyökumppanuudet

Suomen Tennisliitto STL ja Kon-Tiki Tours ovat solmineet yhteistyösopimuksen tenniksen fani- ja harjoitusmatkojen kehittämisestä.

”Sopimuksen tarkoitus on lisätä suomalaisen tennisyhteisön fanimatkustusta ja fanielämyksiä sekä edistää suomalaista tennistä”, kertoo Tennisliiton toimitusjohtaja Teemu Purho alkavan yhteistyön tavoitteista. ”Yhteiset kokemukset vahvistavat yhteisöllisyyttä ja kehittävät lajia”, jatkaa Purho. Fani- ja kumppanimatkojen lisäksi kehitetään myös jäsenseuroille tarjottavia harjoitusmatkoja.

”Kon-Tikille ja tytäryhtiö Björk & Boström Urheilumatkoille tennis on yksi tulevaisuuden panostuskohteistamme”, toteaa Kon-Tiki Toursin yrittäjä-toimitusjohtaja Timo Saranpää. Saranpää näkee tenniksen vahvistavan yrityksen urheilutuoteperhettä. ”Tärkeää on päästä myös kehittämään tarjontaamme seuroille harjoitusmatkojen muodossa”, hän täydentää.

Björk & Boströmin tuotepäällikkö Kimmo Kannas näkee tenniksessä ison potentiaalin: ”Kysyntä tenniksen fanimatkoja kohtaan on kasvanut vuosi vuodelta. Tennisseurat myös mielellään yhdistävät harjoitusmatkojen yhteyteen ATP-sarjan turnausten seuraamisen.”. Kannaksen mukaan matkasisällöt monipuolistuvat entisestään tulevaisuudessa.

Lisätietoja:

Suomen Tennisliitto ry
Teemu Purho, 040-523 1797, teemu.purho(at)tennis.fi

Oy Kon-Tiki Tours Ltd
Timo Saranpää, 050-5236 005, timo(at)kontiki.fi

Björk & Boström Urheilumatkat Oy
Kimmo Kannas, 040-900 3444, kimmo.kannas(at)bjork-bostrom.fi

Suomen Tennisliitto (STL) on tenniksen kansallinen lajiliitto. STL palvelee noin 170 seuraa ja seuroissa jäseniä on yli 23 000. Suomessa on yli 100 000 tenniksen harrastajaa. STL on toiminut itsenäisenä lajiliittona vuodesta 1911.

Kon-Tiki Tours on suomalainen, yksityinen räätälöityjä teemamatkoja eri puolille maailmaa tekevä ryhmämatkatoimisto ja Suomea maailmalle markkinoiva incoming-toimisto. Kon-Tikin tytäryhtiö Björk & Boström Urheilumatkat on erikoistunut eri lajien urheilumatkoihin eri puolille maailmaa. Kon-Tiki Toursilla on toimistot Helsingissä, Turussa, Rovaniemellä ja Kuusamossa. Kon-Tiki Toursin tuotemerkkejä ovat myös Matkaseniorit, Trio Travels ja Kon-Tiki Finland.

Jaa:

Seuraava uutinen: Flying Ducks ja… →