Flying Ducks ja TVS miesten TEHO Sport Tennisliiga Cupiin ulkokaudeksi 2020

2.9.2019  |  14:47  |  Raportit

Flying Ducksin Saska Huttunen, Ristomatti Lanne ja Santtu Leskinen

Ulkokauden TEHO Sport Tennisliiga Cupin nousukarsinnat käytiin Lahden Kisapuistossa viime viikonloppuna. Suomen korkeimmalle sarjatasolle paikkansa ensi ulkokaudeksi lunastivat Flying Ducks ja TVS-Tennis.

Nousukarsinta pelattiin kolmen joukkueen lohkona, kun Lahden Verkkopalloseura isännöi Duckseja ja TVS:aa. Kaksi joukkuetta tulisi viikonlopun päätteeksi juhlimaan paikkaansa TEHO Sport Tennisliiga Cupissa. Karsinnat alkoivat erittäin jännittävällä tasapelillä LVS:n ja TVS:n kesken, kun jopa erät ja pelatut pelitkin menivät tasan. Ducks aloitti urakkansa lauantaina kukistaen TVS:n 3-1. Näin sunnuntaille jäi todella kutkuttavat lähtöasetelmat. Ducks otti nopeasti tilanteen haltuunsa ja kukisti LVS:n puhtaasti 4-0, mikä tarkoitti Ducksien ja TVS:n etenemistä liigakartalle.

Kotijoukkue LVS:n nuoret Oskari Nieminen, Oskari Eerola ja Valtteri Tuukkanen

TVS – LVS 2-2
Leevi Säätelä – Oskari Nieminen 6-2, 3-6, 10-5
Eero Antonen – Oskari Eerola 1-6, 3-6
Ville Liukko – Valtteri Tuukkanen 6-3, 3-6, 7-10
Säätelä/Liukko – Nieminen/Eerola 6-3, 6-2

TVS – Ducks 1-3
Leevi Säätelä – Ristomatti Lanne 3-6, 7-5, 10-8
Eero Antonen – Santtu Leskinen 3-6, 3-6
Eerik Anttinen – Saska Huttunen 4-6, 1-6
Säätelä/Antonen – Leskinen/Huttunen 0-6, 3-6

Ducks – LVS 4-0
Ristomatti Lanne – Oskari Nieminen 6-2, 6-3
Santtu Leskinen – Oskari Eerola 6-0, 6-3
Saska Huttunen – Valtteri Tuukkanen 6-3, 6-2
Lanne/Huttunen – Nieminen/Eerola 6-4, 6-1

Ducksin taival alkoi 2013: ”Päällimmäisenä tunteena on tällä hetkellä helpotus”

Ducksin voittavan kokoonpanon muodostivat viikonloppuna pelaaja-kapteeni Ristomatti Lanne, Santtu Leskinen ja Saska Huttunen. Joukkueseen kuului myös Mikko Rajamäki. Vuonna 2013 Ducks asetti tavoitteekseen ulkokauden liigapaikan ja nyt tavoite täyttyi Lahdessa.

– Päällimmäisenä tunteena on tällä hetkellä helpotus. Ducksin tie liigaan on ollut ajoittain aika kivinen ja homma on kysynyt kärsivällisyyttä. Liigapaikka itsessään on vain välitavoite, sillä Ducks haluaa myös menestyä korkeimmalla sarjatasolla ja tällä joukkueella se on mahdollista, kommentoi kapteeni Lanne.

– Viikonloput karsintapelit olivat haastavia, mutta ne hoituivat kovalla rutiinilla. Lahteen kiitos järjestäjille; viikonloppu oli erittäin onnistunut!

Jaa:

Seuraava uutinen: Haetut seurasiirrot julkaistu… →