Suomen joukkue nimetty Davis Cup -maaotteluun – ”Voittavalla joukkueella jatketaan”

16.12.2022  |  13:00  |  Ennakot

Miesten maajoukkue, Porsche Davis Cup Team Finland, kohtaa Argentiinan Espoo Metro Areenalla 4.-5.2.2023.

Kapteeni Jarkko Nieminen nimesi joukkueensa: Emil RuusuvuoriHarri HeliövaaraOtto VirtanenPatrik Niklas-Salminen ja Eero Vasa. Lisäksi kapteenin tukena kentällä ja sen laidalla ovat Henri Kontinen ja fysioterapeutit Joni Honkaniemi ja Mikko Pehkonen.

LIPUNMYYNTI
TAPAHTUMASIVU

Suomen joukkueessa ei nähdä yllätyksiä. Nimetty kokoonpano on sama kuin edellisessä voitokkaassa Uusi-Seelanti maaottelussa.

– Voittavalla joukkueella jatketaan eli kokoonpanoon ei tule muutoksia syksyn ottelusta. Viimekertainen esitys oli kaikin puolin positiivinen, joten samoilla pelaajilla mennään hakemaan paikkaa Davis Cup Finals -lopputurnauksesta, kertoi joukkueen kapteeni Nieminen.

Nieminen: ”Tulemme olemaan helmikuussa vielä parempia kuin koskaan aikaisemmin.”

Suomen ykköstähtien Ruusuvuoren ja Heliövaaran rinnalle on nimetty jo tuttu kolmikko Virtanen, Niklas-Salminen ja Vasa. Kapteeni Nieminen korosti erityisesti Vasan esityksiä edellisessä maaottelussa.

– Heliövaara on noussut maailman huipulle nelinpelissä ja Ruusuvuori on odotetusti joukkueen ykköskaksinpelaaja. Virtanen puolestaan on esityksillään vakiinnuttanut paikkansa joukkueen toisena kaksinpelaajana. Niklas-Salminen on tärkeä pala joukkuetta ja ollut joka kerta mukana valitsemissani joukkueissa. Vasa esiintyi viime kerralla erittäin positiivisesti ja sai ensimmäisen maaotteluvoiton Uutta-Seelantia vastaan. Se on hieno virstanpylväs pelaajalle ja Eero onnistui samalla pelaamaan hyvän ottelun. Voitto kotiyleisön edessä on tärkeä kokemus pelaajalle ja, jos tulee kutsu kentällä uudestaan, niin sinne on nyt entistä helpompi mennä. Voitto on aina voitto, summasi Nieminen.

Helmikuun kotiottelussa miesten maajoukkueella on mahdollisuus edetä ensimmäisen kerran Davis Cupin lopputurnaukseen. Kapteeni Nieminen odottaa ottelua mielissään.

– Kaikki potentiaali on isoon tapahtumaan Espoo Metro Areenalla. Vastassa on yksi parhaita tennismaita, kun katsoo historiaa. Toivon, että tämä näkyy runsaana katsojalukuna ja hyvänä ilmapiirinä. Suomen joukkueella on mennyt pitkään hyvin ja olemme esiintyneet vahvasti viimeisissä otteluissa. Tulemme olemaan helmikuussa vielä parempia kuin koskaan aikaisemmin. Tavoittelemme ottelusta voittoa ja toivottavasti päästään tekemään historiaa etenemällä Davis Cup Finals -lopputurnaukseen.

– Enempää en voi joukkueelta pyytää kuin, että kaikki pelaavat hyvin oman tasonsa mukaan. Silloin meillä on hyvä mahdollisuus päihittää kova vastustaja. Rima on korkealla, mutta niin sen pitääkin olla tässä vaiheessa, kun ei ole kuin hyviä joukkueita mukana, päätti Nieminen.

Vierasjoukkue Argentiinan joukkue julkaistaan viimeistään 6.1.

Lipunmyynti käynnistynyt vauhdikkaasti – aloitustarjous -25% päättyy sunnuntaina 18.12.

Davis Cup -maaottelun lipunmyynti on käynnistynyt vauhdikkaasti. Lippuja on myyty ensimmäisen viikon aikana yhteensä 3000 kappaletta. Lipunmyynnin aloitustarjous -25% on voimassa vielä sunnuntaihin 18.12. asti. Lippuja voi lunastaa Tiketin kautta myös kulttuuriseteleillä.

Loppuvuoden aikana on käynnissä kaksi eri tarjousta sekä seuratarjous, joiden puitteissa voit varmistaa paikkasi ottelussa alennettuun hintaan tai ostaa liput joululahjaksi. Täytetään areena yhdessä:

  • 18.12.2022 asti -25 % kaikista A- ja B-kategorian lipuista. Minimiosto 2 lippua per asiakas ja maksimiosto 20 lippua per asiakas. Huom. valitsethan liput samasta hintakategoriasta saadaksesi alennuksen.
  • 19.12.2022-6.1.2023 -15% kaikista A- ja B-kategorian lipuista. Minimiosto 2 lippua per asiakas ja maksimiosto 20 lippua per asiakas. Huom. valitsethan liput samasta hintakategoriasta saadaksesi alennuksen.
  • seuratarjous 23.12. asti -25% kaikista A- ja B-kategorian lipuista. Tennisliiton jäsenseuroilla on mahdollisuus tehdä ryhmätilauksia -25% etuhintaan vielä 23.12. asti.

VIP: Business Lounge, Business Table ja Club Lounge paikkoja tarjolla

Lauantain osalta Business Table ja Business Lounge VIP-liput ovat loppuunmyydyt. Sunnuntain otteluihin paikkoja on vielä saatavilla. Espoo Metro Areenan VIP-elämykset ovat ihastuttaneet tennisyleisöä edeltävissä otteluissa. Business Table ja Lounge tarjoavat ikimuistoisen pelitapahtuman areenan parhailta paikoilta sisältäen kolmen ruokalajin pöytääntarjoilun menun.

Club Lounge lippuja on tarjolla vielä molemmille pelipäiville, mutta kannattaa toimia ripeästi varausten suhteen, sillä paikat täyttyvät nopeaan tahtiin. Club Lounge kokoaa yhteen seurat ja halliyhtiöt sekä kaikki tennisyhteisön aktiiviset toimijat. Club Lounge tarjoaa erinomaisen paikan tavata tuttuja, nauttia laadukas buffet-ruokailu ja seurata otteluita A-kategorian istumapaikoilta. Loungessa on omat WC-tilat sekä baari, joita ainoastaan Loungen asiakkaat voivat käyttää.

Varaukset ja lisätiedot: daviscup@tennis.fi. Katso esitteet alta.

BUSINESS LOUNGE & BUSINESS TABLE
CLUB LOUNGE

 

Jaa:

Seuraava uutinen: SM-kilpailuiden kaksinpelin välieräparit… →