Speed of Yellow – DHL ja Tennisliitto aloittavat yhteistyön

30.5.2018  |  12:12  |  Yhteistyökumppanuudet

Tennisliiton Teemu Purho ja DHL Express (Finland) Oy:n Peter Ervasalo.

Suomen Tennisliitto ja DHL ovat sopineet yhteistyöstä. DHL on maailman johtava logistiikka-alan yritys, joka toimii yli 220 maassa ympäri maailman ja on maailman kansainvälisin yritys. Työntekijöitä yrityksellä on kaikkiaan yli 360 000. DHL on osa posti- ja logistiikkapalvelujen konsernia Deutsche Post DHL Groupia.

Monipuolisen yhteistyön pääpaino tulee olemaan erityisesti DHL:n henkilöstön työhyvinvointitoiminnassa. Kaikentasoisille pelaajille soveltuva lajina tennis tarjoaa tähän hyvät mahdollisuudet. Lisäksi DHL ja Tennisliitto toteuttavat yhdessä tennikseen liittyviä yritystapahtumia.

– Olemme yrityksessämme käyttäneet termiä Speed of Yellow, ja se sopii erinomaisesti myös tähän yhteistyöhön, toteaa DHL Express (Finland) Oy:n toimitusjohtaja Peter Ervasalo.

– Yrityksemme tavoin tennis on erittäin kansainvälinen laji. Suomessa tenniksellä on tällä hetkellä positiivinen noste. On hienoa, että pystymme tukemaan suomalaista tennistä ja samalla omaa työhyvinvointitoimintaamme. Tenniksen arvot istuvat hyvin yritykseemme ja toimintatapoihinne. Lajissa, sen säännöissä ja etiketissä, on paljon samankaltaisuutta kuin meissä yrityksenä. On myös hienoa olla osa Tennisliiton kumppaniverkostoa, kertoo Ervasalo.

Myös Tennisliiton toimitusjohtaja Teemu Purho on innoissaan yhteistyöstä DHL:n kanssa.

– Hienoa saada DHL mukaan Tennisliiton kumppaniverkostoon! Yhteistyön avulla voimme tukea nuoria tennispelaajia matkalla kohti ammattilaiskenttiä. DHL:lle tuomme tenniksen kautta yritystapahtumia sekä tarjoamme henkilöstön työhyvinvointia tukevaa toimintaa tenniksen merkeissä, toteaa Purho.

 

Jaa:

Seuraava uutinen: Emil Ruusuvuori voittoon… →