”Näitä lisää!” – Tykkimäki Masters oli onnistunut tapahtuma

29.5.2018  |  11:45  |  Raportit, Seurat

Tykkimäki Mini- ja Miditennis Tourin Masters -tapahtuma pelattiin viikonloppuna Kouvolassa. Lauantaina pelattiin minitennistä ja sunnuntaina olivat vuorossa miditennissarjat. Masters tapahtumaan oli kutsuttu mukaan alueellisiin kilpailuihin aktiivisesti osallistuneet pelaajat.

Lauantain tulokset ja osallistujat löytyvät täältä.

SUNNUNTAIN TULOKSET

Miditennis, tytöt

  1. Karoliina Krook
  2. Viivi Virtanen
  3. Meri Hyvärinen ja Amanda Nicol

Miditennis, pojat

  1. Valtteri Nummi
  2. Mathias Merve
  3. Aleksanteri Leino ja Jens Hirn

Muut osallistujat

Elle Kajosmaa

Martta Kangaskolkka

Tianna Levänen

Isabella Nousiainen

Maiju Saraniemi

Sofia Tapiola

Viivi Vehkaoja

Veera Virtanen

Viljami Alhorinne

Arthur Krook

Viljami Kuvaja

Akseli Kuvaja

Viljami Lämsä

Benjamin Nicol

Frans Rönnholm

Martti Saraniemi

Samuel Suikkanen

Johannes Thorn

Alexander Webster

Robert Webster

Vilho Viljakainen

Linus Lindholm

Tsempparipalkinnon saivat sunnuntaina Viljami Lämsä ja Amanda Nicol.

Tapahtuma oli onnistunut ja järjestelyosasto sai ansaittua kiitosta. Kilpailun johtajina toimivat Kouvolan tennisseuran Ville-Heikki Talvenmaa sekä Smash-Kotkan Pasi Ahti.

– Näitä lisää! Tämä oli toimiva kokonaisuus. Paikalla on potentiaalisia tulevia huippupelaajia, joten oli hienoa, että pelien lisäksi oli tarjolla myös tukea heidän uralleen luennon muodossa, totesi Pasi Ahti viitaten lauantaina vanhemmille ja valmentajille järjestettyyn ”Lapsen urheilijaksi kasvaminen” -tilaisuuteen, jonka vetivät Tennisliiton koulutus- ja maajoukkuevastaava Harri Suutarinen sekä kokenut jääkiekkovalmentaja Tomi Lämsä.

”Ilo, innostuminen ja intohimo. Ne ovat lasten urheilun kulmakivet”, totesi Lämsä omassa puheenvuorossaan. Hän myös muistutti vanhempia, että kaiken liikkumisen ei tarvitse olla ohjattua. Olisi tärkeää, että lapset oppisivat täyttämään arkeaan liikunnalla.

Kuva on napattu Jari Lämsän esityksestä. Osuva sitaatti meille kaikille.

Tilaisuudessa kerrottiin hyviä uutisia myös kilpailusarjan tulevaisuudesta, sillä Tykkimäki jatkaa kiertueen tukijana tulevallakin kaudella. Tämä mahdollistaa toimivan konseptin jatkumisen ja kehittämisen.

Pelien päätyttyä suuri osa pelaajista, vanhemmista ja valmentajista siirtyivät tennishallilta erilaiseen hauskanpitoon Tykkimäen huvipuistoon ja Actionparkiin. Kiitos videosta Enni, Julianna ja Maisa!

Jaa:

Seuraava uutinen: Speed of Yellow… →