Emil Ruusuvuori voittoon Espanjassa

3.6.2018  |  15:58  |  Raportit

Emil Ruusuvuori on voittanut tenniksen Espanjan $15000 Futures -turnauksen kaksinpelin finaalin. Santa Margarida de Montbuissa pelatussa turnauksessa kuudenneksi sijoitettu Ruusuvuori oli tänään loppuottelussa Venäjän Alexander Zhurbinia parempi lukemin 6-3, 6-3.

Suomalaisittain turnauksen ensimmäinen kierros ei ollut ideaali, sillä arpa heitti Ruusuvuorta vastaan viime aikoina hyvin pelanneen Patrik Niklas-Salmisen.

– Hyvä viikko kokonaisuutena! Ei tietenkään kivoin lähtökohta, kun olimme heti ekalla kierroksella Patin kanssa vastakkain. Se oli varmaan viikon tiukoin matsi. Peli kulki hyvin koko viikon ja pystyin pelaamaan tasaisesti. Finaalissa aloitin hyvin. Syötön kanssa oli vähän ongelmia, mutta palautin ja liikuin hyvin, ja siten sain kaverin tekemään enemmän virheitä kuin itse, totesi Ruusuvuori voitetun finaalin jälkeen.

Kyseessä on Ruusuvuoren toinen Futures -turnauksen voitto. Edellinen tuli marraskuussa Helsingissä Talissa pelatussa turnauksessa. Seuraavaksi Ruusuvuori suuntaa Italiaan, jossa hän pelaa viikon päästä Caltanissettassa pelattavan Challenger -turnauksen karsinnoissa.

Tulokset

Kuvassa Emil syöttää semifinaaliottelussa Intian Adil Kalyanpuria vastaan. Kuvan otti Antti Roiha.

Jaa:

Seuraava uutinen: Viikkoennakko 23/2018 – →