Smash ja TaTS naisten SM-liigan loppuotteluun

10.12.2011  |  17:07

Smashin ja TaTS:n joukkueet, perussarjan ykkönen ja kakkonen, etenivät vaivatta naisten SM-liigan loppuotteluun, joka pelataan 17.12.
Lauantaina 10.12. pelatuissa välierissä Smash voitti kotonaan Finland Tennis Clubilla Helsingin Myllypurossa perussarjan nelosen, HVS:n, 2-0. HVS oli ilman flunssaan sairastunutta Emma Lainetta, joten odotettua ykkösten kamppailua kahden WTA-rankingissa parhaimman suomalaisen, Piia Suomalaisen ja Emma Laineen, välillä ei nähty. Heini Salonen pelasi ykkösenä ja oli voimaton Suomalaisen käsittelyssä. Katariina Tuohimaa varmisti Smashin finaalipaikan voittamalla HVS:n juniori-ikäisen Susan Happosen.
Myöskään TaTSin ja perussarjan kolmosen, Smash-Kotkan, välisessä ottelussa Tampereen Tenniskeskuksessa ei tarvittu nelinpeliä, vaan TaTS varmisti pääsyn loppuotteluun jo kaksinpeleissä: Ella Leivo voitti Julianna Heinon vain kolme peliä menettäen ja Johanna Hyöty Teresa Cernyn, joka tosin yritti vimmatusti viedä ottelua kolmanteen erään, mutta joutui taipumaan toisessa erässä 5-7 tappiossa.
Perussarjan voittanut Smash saa loppuottelun kotikentälleen 17.12.  Ottelu on toisinto viime vuodesta. Silloin SM-liigan loppuottelussa Smash voitti kultaa ottamalla 2-0 voiton TaTS:sta.

Naisten SM-liiga 2011-12
Välierät 10.12.

Smash – HVS 2-0 (Finland Tennis Club, Helsinki)
Piia Suomalainen Smash – Heini Salonen HVS 60 61
Katariina Tuohimaa Smash – Susan Happonen HVS 62 62

TaTS – Smash-Kotka 2-0 (Tampereen Tenniskeskus)
Ella Leivo TaTS – Julianna Heino Smash-Kotka 60 63
Johanna Hyöty TaTS – Teresa Cerny Smash-Kotka 61 75

 

 

Jaa:

Seuraava uutinen: TCT ja JTS… →