TCT ja JTS miesten SM-liigan finaaliin

10.12.2011  |  21:25

HLK:n pronssijoukkue (takarivi vas.) Otto Päivinen, Niklas Bucht (kapteeni), Ville Tihveräinen, Juuso Jokinen, Antti Tuomi ja Gabor Lovro (GM).
Edessä kannustusjoukoa, vas. Stina Hiljanen ja Tanja Lovro.
Kuva: Esa Kinnunen

Vasta kakkosnelinpelit ratkaisivat miesten SM-liigan molemmat välieräottelut. Sekä TCT-TaTS että HLK-JTS -otteluissa tilanteet olivat tasan 2-2 kolmen kaksinpelin ja ykkösnelinpelien jälkeen. Pääsystä loppuotteluun ratkaisivat näin joukkuiden kakkosnelinpeliparit.
Esport Centerissä Tapiolassa perussarjan kolmonen, TaTS, johti kaksinpelien jälkeen välieräottelua TCT:tä vastaan  2-1, kun kakkosten kaksinpelissä Martin Rämmal oli voittanut Jesper Saarnin ja Lauri Kiiski Tuomas Juvakosken. TCT:n ykkönen, Juho Paukku, sen sijaan otti selkeän voiton TaTS:n Henrik Sillanpäästä.
Ykkösten nelinpelissä TCT:n Tuomas Juvakoski ja Juho Paukku voittivat Lauri Kiiskin ja Henrik Sillanpään ottelutie-breakissa 11-9, kun kaksi aiempaa erää olivat kumpikin ratkaistu tie-breakissa. Myös kakkosnelinpelin ratkaisu tuli ottelutie-breakissa, jossa Konsta Finnilä ja Jesper Saarni voittivat TaTS:n parin Leevi Leivo ja Martin Rämmal 10-1.
Perussarjan voittaja, sarjanousija  HLK kohtasi kotihallissaan Meilahden liikuntakeskuksessa perussarjan nelosen, JTS:n. Isäntäjoukkue aloitti räväkästi, kun Niklas Bucht otti voiton Sami Huurinaisesta ykkösten ottelussa. JTS:n Juuso Laitinen voitti kolmessa tiukassa erässä kakkosten ottelussa Antti Tuomen ja Iiro Vuorinen suoraan kahdessa erässä Otto Päivisin. Ykkösnelinpelissä Bucht ja Tuomi tasoittivat tilanteen 2-2:n kun voittivat kahdessa erässä Patrik Ahosen ja Juuso Laitisen. Kakkosnelinpelissä JTS:n Huurinainen ja Vuorinen hakivat otteluvoiton ottelutie-breakista, jossa kukistivat Juuso Jokisen ja Otto Päivisen 10-7.
Loppuottelussa 17.12. kohtaavat Esport Centerissä Espoossa TCT ja JTS..

 

Miesten  SM-liiga 2011-12
Välierät 10.12.2011

TCT – TaTS 3-2 (Esport Center, Espoo)
Juho Paukku TCT – Henrik Sillanpää TaTS 62 61
Martin Rämmal TaTS – Jesper  Saarni TCT 63 76
Lauri Kiiski TaTS – Tuomas Juvakoski TCT  76 61
Juvakoski/Paukku TCT – Kiiski/Sillanpää TaTS 67 76 [11-9]
Konsta Finnilä/Saarni TCT – Leevi Leivo/Rämmal TaTS 36 63 [10-1]

HLK – JTS 2-3 (Meilahden liikuntakeskus, Helsinki=
Niklas Bucht HLK – Sami Huurinainen JTS  76 63
Juuso Laitinen JTS – Antti Tuomi HLK 63 46 75
Iiro Vuorinen JTS – Otto Päivinen HLK 64 64
Bucht/Tuomi HLK – Patrik Ahonen/Laitinen JTS 75 63
Huurinainen/Vuorinen JTS – Juuso Jokinen/Päivinen HLK 76 36 [10-7]

 

 

 

Jaa:

Seuraava uutinen: Joakim Berner turnausvoittoon… →