Smash ja PVS naisten Norpe Tennisliigan välieriin

10.3.2014  |  10:57

Naisten Norpe Tennisliigan runkosarjan ylemmässä alkulohkossa kolmoseksi ja neloseksi sijoittuneet  Smash ja PVS kohtasivat puolivälierissä lauantaina 8.3. alemman alkulohkon ykkösen ja kakkosen, HLK:n ja EVS:n.
Smash sai kotikentälleen Finland Tennis Clubille vastaansa EVS:n. Smashin Hanna Tolonen ja Kristina Parviainen tekivät tarkkaa työtä: he voittivat kumpikin ottelunsa 6-2, 6-2. Tolonen voitti Anni Poikolan ja Parviainen Satu Salosen. Puolivälierävoitto olisi ollut sillä selvitetty, mutta samat pelaajat pelasivat vielä nelinpelin, jossa espoolaisten onnistui viedä yksi peli enemmän kuin kaksinpeleissä.

PVS:llä olisi ollut kotietu, mutta siitä joukkue luopui, ja ottelu pelattiin HLK:n kotihallissa Meilahden liikuntakeskuksessa, Helsingissä.
HLK:n Veera Nurmella ei ollut hetkenkään hätää ykkösten ottelussa Ninni Hietaniemiä vastaan, mutta HLK:n kakkonen, Jennifer Holmberg, hävisi ottelunsa Lotta Immelille useammasta ottelupallostaan huolimatta. Tasatilanteessa 1-1 ratkottiin välieriin menijä nelinpelissä, jossa porilaiset olivat Nurmea ja Zsofia Lovroa vastaan sangen ylivoimaisia.

Voitoillaan Smash ja PVS paitsi menivät välieriin myös varmistivat paikan ensi kauden naisten ylempään alkulohkoon.
Välieriin runkosarjan voittaja TaTS saa valita joko Smashin tai PVS:n. Runkosarjan kakkonen, HVS, kohtaa sitten toisen puolivälieräottelun voittajan.
Välierät pelataan 15.3. Sekä TaTS:lla että HVS:lla on kotietu.

Naisten Norpe Tennisliiga
Puolivälierät 8.3.

Smash – EVS 3-0
Finland Tennis Club, Helsinki
Hanna Tolonen Smash – Anni Poikola EVS 62 62
Kristina Parviainen Smash – Satu Salonen EVS 62 62
Parviainen/Tolonen Smash – Poikola/Salonen EVS 63 62

PVS – HLK 2-1
Meilahden liikuntakeskus, Helsinki
Veera Nurmi HLK – Ninni Hietaniemi PVS 61 61
Lotta Immeli PVS – Jennifer Holmberg HLK 26 75 [14-12]
Hietaniemi/Immeli PVS – Zsofia Lovro/Nurmi HLK 60 61

Jaa:

Seuraava uutinen: Neljä suomalaisjunioria karsi… →