HVS ja TaTS miesten Norpe Tennisliigan välieriin

10.3.2014  |  10:10

Lauantai 8.3. pelattiin miesten Norpe Tennisliigan puolivälierät, joissa pelasivat runkosarjassa sijoille 3-6 sijoittuneet joukkueet.
Kolmonen, HVS, kohtasi kutosen, liiganousija KarTen. Lokakuussa joukkueet olivat pelanneet Mehtimäellä Joensuussa tasan 2-2, mutta nyt viimevuotista liigamestaruutta puolustava HVS ei antanut joensuulaisille kotikentällään Talissa kuin yhden erän kolmosten kaksinpelissä. Ottelu oli alusta loppuun tasaväkinen ja jännittävä: HVS:n Ville Tuovinen voitti ensimmäisen erän 7-5 ja KarTen Marko Leppänen toisen 7-6. Ottelutie-breakin voitti sitten Tuovinen [10-4]
HVS:n aina luotettavat liigajyrät Sami Huurinainen ykkösten ja Tuomo Ojala kakkosten kaksinpelissä veivät voitot Anssi Raasiosta ja Leo Haapasalosta suoraan kahdessa erässä.

Runkosarjassa TaTS oli voittanut HLK:n 4-0, mutta puolivälierissä vieraskentälle Tampereelle matkannut runkosarjan viides, HLK, ei myynyt nahkaansa neloselle, TaTS:lle, halvalla. Välieräpaikan lunastamiseen TaTS tarvitsi viisi ottelua.
TaTS vei kaksinpelit 2-1, kun kakkosena pelannut Joel Popov voitti Julius Lehmuskallion ja kolmonen, Matias Kallio Iiro Vuorisen. HLK:n Niklas Bucht voitti ykkösten ottelussa Timi Kivijärven.
HLK:n Vuorinen ja Juuso Jokinen voittivat ykkösnelinpelissä niukasti Popovin ja Kivijärven, mutta TaTS:n Leevi Leivolle ja Tero Vilenille voitto Buchtista ja Gabor Lovrosta tuli selvimmin numeroin. Viimevuotista hopeasijaa puolustava TaTS eteni näin välieriin luvuin 3-2.

Norpe Tennisliigan välierät pelataan 15.3. Niissä ovat valmiina jo runkosarjan voittaja TCT sekä kakkonen, Smash. TCT saa valita puolivälierien voittajista HVS:stä ja TaTS:sta itselleen mieluisimman vastustajan, Smash kohtaa sitten toisen puolivälierävoittajan.
Sekä TCT:llä että Smashillä on välierissä kotietu.