SM-liigacup huipentuu – loppuottelut sunnuntaina

8.7.2017  |  21:57

Mielenkiintoiset loppuottelut huipentavat SM-liigacupin sunnuntaina. Aurinkoisesta kesäpäivästä kannattaakin lähteä nauttimaan joko Kaarinaan tai Kaisaniemeen, sillä kummallakin paikkakunnalla on taatusti luvassa jännittävä taistelu Suomen mestaruudesta.

Miesten SM-liigacupin välierät pelattiin lauantaina Aktia Arenan massakentillä Kaarinassa. TaTS ja Smash-Kotka kamppailevat huomisessa loppuottelussa joukkueiden Suomen mestaruudesta.

Tamperelainen TaTS eteni finaaliin kukistettuaan lauantain välierässä valkeakoskelaisen VT:n suoraan voitoin 3-0. Patrik Niklas-Salminen, Lauri Kiiski ja Martin Rämmal voittivat kaikki omat kaksinpelinsä, joten nelinpelejä ei tässä välieräparissa tarvittu.

Toisessa semifinaalissa sen sijaan nähtiin myös nelinpeli, kun tilanne ennen sitä oli Smash-Kotkalle 2-1. Nelinpelissä nimi Ahti oli valttia, kun Ville-Petteri ja Valtteri Ahti kaatoivat HVS:n parin Patrick Kaukovalta / Panu Virtanen suoraan kahdessa erässä 6-4, 6-1. Näin Smash-Kotka varmisti hieman yllättäen paikkansa huomiseen loppuotteluun.

Alakaaviossa hyvinkääläinen HyTS kaatoi Sata-Tenniksen tiukassa taistelussa voitoin 3-2. Turkulaisten paikalliskamppailussa voiton puolestaan vei TVS, joka päihitti ÅLK:n otteluvoitoin 3-1.

Huomenna luvassa on kolme mielenkiintoista ottelusarjaa. Loppuottelussa Suomen mestaruudesta taistelevat TaTS ja Smash-Kotka. Pronssimitaleista mittelevät VT ja HVS. Putoamiskarsinnassa vastakkain ovat tänään hävinneet ÅLK ja Sata-Tennis. Ottelut alkavat sunnuntaina kello 10.00.

Miesten SM-liigacupin tulokset: http://www.tennisassa.fi/sport/draw.aspx?id=1184AD1C-CEFA-443A-BEDD-8AF2EDEB909B&draw=8

Naisten loppuottelussa vastakkain Smash ja TaTS

Helsingissä Kaisaniemen puiston massakentillä pelattavan naisten SM-liigacupin huomisessa loppuottelussa kohtaavat Tampereen TaTS ja helsinkiläinen Smash.

TaTS varmisti finaalipaikkansa kaatamalla Smash-Kotkan lauantaisessa välierässä voitoin 2-0. Sekä Mariella Minetti että Saana Saarteinen voittivat omat ottelunsa, joten tamperelaisten pääsy taistelemaan Suomen mestaruudesta oli kaksinpelien jälkeen varmaa.

Smash ja oululainen OVS kävivät toisesta finaalipaikasta kovan kamppailun, joka ratkesi nelinpelin jälkeen Smashin eduksi otteluvoitoin 2-1. Helsinkiläisten Piia Suomalainen ja Kristina Parviainen peittosivat OVS:n Monica Malisen ja Heidi Sarkkisen lukemin 6-4, 7-6.

Putoamistaistelussa vahvimpia olivat lahtelainen LVS ja TVS Turusta. LVS varmisti säilymisensä voittamalla GVLK:n 2-1. TVS puolestaan passitti HVS:n putoamiskarsintaan 2-0 -voitollaan.

Ratkaisuottelut pelataan Kaisaniemessä sunnuntaina kello 11.00 alkaen. Suomen mestaruudesta kamppailevat TaTS ja Smash. Pronssitaistossa vastakkain ovat OVS ja Smash-Kotka. Suoran putoamisen yrittävät keskinäisessä välienselvittelyssään välttää helsinkiläisjoukkueet HVS ja GVLK.

Naisten SM-liigacupin tulokset: http://www.tennisassa.fi/sport/draw.aspx?id=1184AD1C-CEFA-443A-BEDD-8AF2EDEB909B&draw=4

Jaa:

Seuraava uutinen: Supermaanantai Wimbledonissa –… →