SM-kilpailut: tasaisista kolmieräisistä jatkoon Scharlin, Nuutinen, Ishii ja Kuusisto

15.12.2021  |  22:10  |  Raportit

SM-kilpailuiden naisten ensimmäisellä kierroksella eivät olleet mukana sijoitetut pelaajat. Toisen kierroksen taistot alkavat torstaina klo 12.00.

KAAVIOT & OTTELUOHJELMA

KUVAGALLERIA

Keskiviikon avausotteluissa nähtiin useita viihdyttäviä ja tasaisia otteluita. Ratkaisu nähtiin kolmessa erässä neljässä ottelussa, näissä voittoja tuulettivat Sade Scharlin (HVS, artikkelikuva), Heta Nuutinen (LVS), Jenina Ishii (ETS) ja Emma Kuusisto (JTS).

Scharlin vei pidemmän korren Marissa Minetistä (TaTS) 6-3, 6-7(2), 6-0.

– Peli oli kokonaisuudessaan hyvä ja lähdin alusta asti pelaamaan aktiivista peliä. Toisen erän pelasin hieman typerästi, mutta sitten aloitin käyttämään vastustajan heikkouksia hyödyksi, kommentoi Scharlin.

Tasaisia kaksieräisiäkin nähtiin, tasaisin oli lukemien valossa karsija Emilia Lehtisen voitto Asta Miettisestä (ÅLK) 7-5, 7-5 ja Eveliina Koivupuiston (STS, alakuvassa) 7-5, 6-3 voitto Aada Innasta (HVS). Lehtisen lisäksi karsinnat selvittänyt Aino Alkio (HVS) eteni komeasti toiselle kierrokselle.

Seuraava uutinen: SM-kilpailut: naisten puolivälieräpelaajat… →