Senioreiden sarjatenniksen kauden 2022-2023 ilmoittautuminen on käynnissä – pelaamisen iloa seniorisarjoista!

2.6.2022  |  11:56  |  Seurat

Tenniksen yksi sitouttavimmista peli- ja kilpailutavoista on joukkuemuotoinen sarjatennis. Yleistä sarjatennistä pelataan sisä- ja ulkokaudella (Tennisliiga, I-V -divisioonat), eli ympäri vuoden. Yleisen sarjatenniksen pariin kesäkaudelle saatiin iso määrä joukkueita mukaan (katso lohkot) – nyt on käynnissä myös sisäkauden senioreiden sarjatenniksen ilmoittautuminen.

Senioreiden 2022-2023 sarjakauden ilmoittautuminen käynnissä 31.7. asti TennisÄssässä

Senioritenniksen ylläpitämä senioreiden sarjatennis on käynnissä sisäkauden ajan. Suosittuja senioripelejä, eli 30-80 -vuotiaille, pelataan ikäluokittain. Ilmoittautuminen 2022-2023 sarjakaudelle on nyt käynnissä 31.7. asti. Ilmoittautumiset hoidetaan seurojen sarjatennismanagerien toimesta TennisÄssän kautta.

Uutena sarjana tulevalla sarjakaudella on Harrastesarja Miehet ja Naiset +30. Sarja on tarkoitettu lähinnä kilpailutoimintaa aloitteleville E-luokan yli 30-vuotiaille pelaajille, ilman yläikärajaa.

SENIORITENNIKSEN KOTISIVUT

Tenniksen strategian 2021-2024 visio on: ”Enemmän, parempia pelaajia”. Strategiset valinnat menestyvä huipputennis, kehittyvä kilpatennis ja kasvava harrastetennis ohjaavat tekemistä kaikissa toiminnoissa. Kilpailutoiminnassa haetaan kasvua pelaaja- ja ottelumääriin. Tarkoituksena on kehittää olemassa olevia kilpailumuotoja sekä kehittää uusia motivoivia pelimuotoja.

 

TENNIKSEN STRATEGIA 2021-2024
ALOITA KILPAILEMAAN

Jaa:

Seuraava uutinen: Vasa ja Löfman… →